Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Διευκρινίσεις των «Ακριτών» Κέλλης για το επεισόδιο της δεύτερης βραδιάς των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2015»

Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του το διήμερο 16-17 Ιουλίου 2015 με τη συμμετοχή αξιόλογων χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, τα οποία παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και το πλήθος του κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρεξηγήσεων για το επεισόδιο της δεύτερης βραδιάς των εκδηλώσεων θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής.
Τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων 17-7-2015, μετά την παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων και ενώ ο κόσμος διασκέδαζε, μια ομάδα επισκεπτών (περί τα 20 άτομα), προσπάθησαν να “κουκουλώσουν” την εκδήλωση προβάλλοντας προσωπικές τους ιδέες. Ζητούσαν επίμονα από την ορχήστρα να τους παίξουν-τραγουδήσουν αντεθνικά τραγούδια. Στράφηκαν μάλιστα επιθετικά τόσο προς την ορχήστρα, η οποία είχε οδηγίες από τα μέλη του Συλλόγου πριν την έναρξη των εκδηλώσεων να μη συναινεί σε τέτοιες επιθυμίες κάποιων, αλλά και προς τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου που αντέδρασαν έντονα στις θελήσεις τους αυτές.
Διαχωρίζοντας την θέση όλων των μελών του Συλλόγου και διατρανώνοντας τις καταστατικές αρχές του, δηλώνουμε ότι τόσο τα αντεθνικά τραγούδια-χοροί όσο και τα τυχόν σύμβολα που επιχειρήθηκε να επιδειχθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 17-7-2015, απηχούν τις απόψεις και θελήσεις της ομάδας και μόνον των επισκεπτών αυτών και δεν έχουν καμιά σχέση με τα πιστεύω και τις ιδέες του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα μέλη της Ομάδας του Χορευτικού

24 σχόλια:

  1. Να σταματήσει μία και καλή η καταπίεση και οι διακρίσεις πάνω στους Εθνικα Ορθόδοξους Μακεδονες που ζουν διάσπαρτοι σε όλη την ελληνική μακεδονικη πιεριοχη καθώς και άλλες απαιτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τώρα "εθνικά ορθόδοξοι Μακεδόνες" ε; ώραια ,όπως πάντα ξέρετε να τα γυρίζετε εκεί στα σκόπια..

      Διαγραφή
    2. εθνικά ορθόδοξα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΜΑΓΚΑΡΕ θέλει΄να πεί..

      Διαγραφή
    3. Το "βούλγαροι" θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό.

      Διαγραφή
  2. Κυριοι του συλλόγου και κάθε συλλόγου. Οταν σπέρνετε ανέμους θα θερίζετε θύελλες. Μαζίσας και γώ, δεν μπορεί μια δυο ομαδούλες πληρωμένες να περιφέρονται και να εμφανίζονται σε όλα τα πανηγύρια της περιοχής και κυρίως αυτά που πλαισιώνονται από δυο τρεις συγκεκριμένες, επίσης προπληρωμένες ορχήστρες και να καταστρέφουν τοις προσπάθειες των παιδιών. Η ευθύνη για τέτοια φαινόμενα βαραίνει καθαρά και μονο τους διοικούντες των συλλόγων οι οποίοι οφείλουν προωθούν και ποστατευουν την παράδοση του τόπου μας και να μην ενδιαφέρονται για τους τζίρους από τα σουβλάκια. Επίσης οφείλουν να προστατεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλύτερους χορευτές από τέτοια ατοπήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Κελλιώτες απέδειξαν ότι είναι ΜΑΓΚΕΣ εν αντιθέσει με κάτι ΚΟΤΕΣ από τον τζάμπα μάγκα Δεσπότη ΄Μελίτης μέχρι την τελευταία εθνικά ορθοντοξη κοκόσκα της Μελίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΚΕΛΛΗ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sunxaritiria stin megali omada tis hrwikis Kellis ta euge stous diwrganwtes pou den afisan na amavrwsoun tin eikona tou sullogou kai pali euge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΗΣΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΝΤΡΟΠΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε να γραφεις ρε βουλγαρε.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!

      Διαγραφή
  7. Πραγματικά είναι να εκπλήσσετε κανείς με το θράσος των αυτοαποκαλούμενων του διοικητικού συμβουλίου αυτού του συλλόγου.
    Βγάζουν ανακοίνωση οι κατ’ εξακολούθηση υπότροποι σε αυτό το ζήτημα.
    Κύριοι εσείς επιτρέψατε να γίνουν αυτά που έγιναν, δεν μπορεί κύριε Μελλίσα να καλής μέσο μικροφώνου να χορέψει ο Πρόεδρος (όπως τον αποκάλεσε) ασλάκοφ , δεν χορεύει μήλο μου κόκκινο ο κύριος δεν το ήξερες το ήξερες αλλά μπροστά στο τζίρο από τα σουβλάκια ας του επιτρέψουμε να σηκώσει και την σημαία των γειτόνων.
    Ντροπή σας και ειδικά εσένα που χρόνια ως γραμματέας της μητροπόλεως μας και μάλιστα δωρισμένος με ειδική διάταξη και τώρα του πανεπιστημίου δεν έχεις μάθει να ξεχωρίζεις τα αυτονόητα.
    Σταμάτα να βάζεις μπροστά τα παιδάκια και εσύ να κάνεις πως δεν ξέρει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.05 λες βλακειες. κομπλεξαρα.

      Διαγραφή
    2. Θα έπρεπε να ντρέποντε οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΣΛΑΚΟΒ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ και όχι οι ΚΕΛΛΙΩΤΕΣ...κοίτα που τα @@ανθελληνικά απόβλητα της Μελίτης και της Φλώρινας απειλούν κι από πάνω .....

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ σας αρέσει δεν σας αρέσει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ...

      Διαγραφή
    3. Ως μέλος και χορευτής του χορευτικού δηλώνω απογοητευμένος με το σχόλιο σου κύριε 11:05 σε θεωρω επίσης ψεύτη και άσχετο καθώς κανείς δεν κάλεσε κανέναν για χορό.Προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να αναδείξεις πράγματα που δεν ισχύουν.

      Διαγραφή
  8. @ 6:28 μ.μ. Aντε ρε τραβα στα Σκοπια απογονε των Κομμιτατζηδων που θα μας κανεις και μαθηματα Δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.facebook.com/kwstas.valkanis/videos/961279347271623/?pnref=story τι μας λενε λοιπον οι κοντοχωριανοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ όμως στο βίντεο φαίνεται όλο το χωριό μια χαρά να χορεύει και να τραγουδά τα τραγούδια που επιθυμούν... Μήπως να βγει και μια ανακοίνωση που να λέει για μοντάζ σε ότι βλέπουμε και σε ότι ακούμε;;; Τζάμπα τα μαθήματα που έκαναν στο Γκορνίτσεβο ο Ευαγγελίδης, η Νικολοπούλου και οι άλλοι "πατριώτες".... BRAVO DETSA...

      Διαγραφή
    2. 10.13 και το βίντεο και αυτα που λες δεν εχουν σχεση με την προπαγανδα που πηγε να γινει
      Μηπως εισαι χρυσαυγητης? μήπως έχεις κομπλεξ με συγκεκριμενα ατομα ή γενικά με τα παιδιά της Κελλης?

      Διαγραφή
    3. Ξέρω μερικούς από την Κελλη που ντρέπονται να πουν ότι είναι Μακεδόνες από την Κελλη

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ. Τέτοια άτομα υπάρχουν παντού δυστυχώς. Οπως όμως λες και εσύ, ξέρεις μερικούς. Οπότε μη γενικεύεις. Ο σύλλογος δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Αντίθετα δεν άφησε εναν ξινονεριτη και εναν μελιτιωτη να κανουν προπαγανδα με την παρεα τους.

      Διαγραφή
  10. Οι ανθελληνικές εκδηλώσεις της παρακμής και του μίσους θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να στηγματίζουν την περιοχή μας. Οι "κοπριές" πρέπει να μπουν στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.