Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κοινόχρηστα ποδήλατα από σήμερα στη Φλώρινα

Ποδηλατογιορτή, με αφορμή τα εγκαίνια του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων και την παράδοσή του στο κοινό προς χρήση, διοργανώνει στις 12 σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Γ. Μόδη ο δήμος Φλώρινας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο χρήσης του συστήματος, θα μοιραστούν αναμνηστικά και θα γίνει ποδηλατοβόλτα εντός της πόλης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον σταθμό ποδηλάτων που βρίσκεται στην ανωτέρω πλατεία.

Να τονιστεί πως το σύστημα της Φλώρινας είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας, με 8 σταθμούς που καλύπτουν γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Οι 8 σταθμοί βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:
1. ΔΑΚ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
2. ΟΣΕ - ΑΡΧ. ΜΟΥΣΕΙΟ
3. ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
4. ΠΛΑΤΕΙΑ Γ. ΜΟΔΗ - Λ.Α.Φ.Φ.
5. 1ο ΓΕΛ
6. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΠΟΤΑΜΙ
7. ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ
8. ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ – ΤΕΙ

Πληροφορίες για το σύστημα, τον τρόπο χρήσης, καθώς και την εγγραφή ως συνδρομητές είναι διαθέσιμες στο florina.cyclopolis.gr και στα κιόσκια των σταθμών.

2 σχόλια:

  1. Καλή κίνηση από τον Δήμο Φλώρινας , μόνο που θα πρέπει να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι πού θα κυκλοφορούν αυτά τα ποδήλατα ....ή μήπως υπάρχει ποδηλατόδρομος και δεν το ξέρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ?? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.