Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Από την Κυριακή στη διάθεση του κοινού τα κοινόχρηστα ποδήλατα

Ο Δήμος Φλώρινας διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 στην πλατεία Γ. Μόδη ποδηλατογιορτή με αφορμή τα εγκαίνια του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων και την παράδοσή του στο κοινό προς χρήση.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για τον τρόπο χρήσης του συστήματος, θα μοιραστούν αναμνηστικά και θα γίνει ποδηλατοβόλτα εντός της πόλης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον σταθμό ποδηλάτων που βρίσκεται στην ανωτέρω πλατεία.
Όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν κοινόχρηστο ποδήλατο, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο: info@cyclopolis.gr ή στο τηλέφωνο 215 215 7565. Η χρήση για την ποδηλατοβόλτα θα είναι δωρεάν.

Το σύστημα της Φλώρινας είναι το μεγαλύτερο της Ελλάδας, με 8 σταθμούς που καλύπτουν γεωγραφικά το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Οι 8 σταθμοί βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:
1. ΔΑΚ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
2. ΟΣΕ - ΑΡΧ. ΜΟΥΣΕΙΟ
3. ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
4. ΠΛΑΤΕΙΑ Γ. ΜΟΔΗ - Λ.Α.Φ.Φ.
5. 1ο ΓΕΛ
6. 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΠΟΤΑΜΙ
7. ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ
8. ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ - ΤΕΙ

Πληροφορίες για το σύστημα, τον τρόπο χρήσης, καθώς και την εγγραφή ως συνδρομητές είναι διαθέσιμες στο florina.cyclopolis.gr και στα κιόσκια των σταθμών.

7 σχόλια:

  1. Μεγάλη πρόοδος τα ποδήλατα.
    Σαν την τηλεθέρμανση και το τσάμπα ρεύμα.
    Τώρα τα τσιράκια του Βοσκόπουλου θα βγουν και θα γράφουν ότι είμαι μίζερος που κριτικάρω μία δήθεν καλή προσπάθεια και άλλες τέτοιες αηδίες.
    Η αλήθεια όμως τσούζει. Για την τηλεθέρμανση και το τσάμπα ρεύνα πήρες τη ψήφο δήμαρχε και είπες ψέματα. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
    Να σε χαιρόμαστε και συ να γελάς και να λες: πάλι κάτι θα βρω να τάξω στους ινδιάνους και τα θύματα θα με ξαναβγάλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο στο Δημο Φλωρινας και στον Δημαρχο Κυριο Ιωαννη Βοσκοπουλο για τον προγραμματισμο και την ολοκληρωση της ενεργειας αυτης ωστε επιτελους να εχει και η πολη μας τα ποδηλατα αυτα.
      Ολα θα ερθουν στην ωρα τους και θα τα δει ο κοσμος ας μην βιαζοντε καποιοι να βγαλουν χολη
      Και το κολυμβυτηριο θα γινει και ο ζωολογικος κηπος θα ανοιξει και το ποταμι θα φτιαχτει ως τον Αγιο Νικολαο και η κατω Μπουατ φτιαχνεται ο Δημος αλλαζει και αυτο ενοχλει καποιους θα προτιμουσαν να μην γινει τιποτα ωστε να εχουν να λενε.
      Υ.Γ. Καποιοι που ελυναν και εδεναν καποτε στην Φλωρινα ξεβολευτικαν και δεν το εχουν συνηθισει ακομα....Σιγα Σιγα θα το χωνεψετε !!!!
      ο Κοσμος της Φλωρινας που δεν των υπηρετησατε καθολου σας εστειλε στο περιθωριο και στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας......

      Διαγραφή
    2. Ναι φτιαχεται η μπουατ πες μας λιγο ποσα λεφτα ειναι το κονδυλιο....ουτε ντισνειλαντ να ηταν....και παλι ο πατεχακης αναδοχος...μιλατε για εργα....ποιος χρειαστηκε τα ποδηλατα....ποσα λεφτα στοιχισαν???

      Διαγραφή
  2. Ρε δημαρχε φτιαξε και τους δρομους γιατι δεν τα βλεπω τα ποδηλατα να αντεχουν τοσες λακουβες..Ααα και τον χειμωνα βαλε ενοικιαζομενες σαινες και κανενα snowmobile.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φτιάξει τελεφερίκ και να μας φέρει εδώ την θάλασσα μην ξοδεύουμε βενζίνη για να πάμε Κατερίνη η Χαλκιδική! Επίσης το τρενάκι της φωτιάς σας στέλνει κύριε Δήμαρχε τα χαιρετίσματα του από τον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους Πιερίας! Κάντε πιο ουσιαστικά πράγματα για την πόλη μας φτιάξτε σωστούς δρόμους οι περισσότεροι είναι με λακουβες και κάντε την τηλεθέρμανση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε την άλλη φορά λούνα παρκ έπρεπε να φέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:09 πρόσεχε τα σάλια σου , θα σκοντάψει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.