Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Άρχισαν οι εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2015 – 2016.
Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους, επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες ή και σε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική εξειδίκευση – κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου, αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.
Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ).
Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι είναι κατά κανόνα άτομα με πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο ωράριο, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία φοίτησης εκτός των άλλων σε νοικοκυρές, οικογενειάρχες, γονείς, εργαζόμενους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι διαθέτουν απολυτήριο Γυμνασίου ή άλλο ισότιμο π.χ . ΣΔΕ, αλλά και όλοι όσοι έχουν τίτλο ανώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης (Λύκειο, ΕΠΑΛ, ΟΑΕΔ, ΑΕΙ, ΤΕΙ). Για τους τελευταίους προβλέπεται απαλλαγή από τα μαθήματα γενικής παιδείας.
Πληροφορίες για τις εγγραφές στα τηλέφωνα 2385044733 (κάθε Τετάρτη 10:00 – 12:00) και 6973741171.

Επίσης αναλυτικές πληροφορίες για τις ειδικότητες και για άλλα θέματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου http://epal-esp-florin.flo.sch.gr/site/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.