Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Απάντηση του Ιουστίνου Μπαρδάκα στους επικριτές του (video)

Ηχηρή απάντηση προς τους επικριτές του έστειλε ο νέος Εψηφισμένος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος Μπαρδάκας.
Ο νέος Μητροπολίτης στην σύντομη προσλαλιά του προς το Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
"Είμαι εξουσιοδοτημένος από τους γονείς μου οι οποίοι πρόσφεραν στην πατρίδα δύο θύματα στον Μακεδονικό Αγώνα και διαμαρτύρομαι εντονότατα για όλη αυτή την σκληρή πολεμική που έγινε εναντίον μου και εναντίον της οικογενείας μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Μητροπολίτης Ιουστίνος.
Στην συνέχεια ο κ. Ιουστίνο τόνισε: "Έλεγαν ότι τάχα ο π. Ιουστίνος εξυπηρετεί συμφέροντα των Σκοπιανών, ότι τάχα ο π. Ιουστίνος είναι μειοδότης στην πατρίδα και αυτό το υπέστη τρία ολόκληρα χρόνια με κορύφωση την εβδομάδα αυτή."



Πηγή: romfea.gr

4 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χουντικός ντόπιος και σκοπιανός δεν γίνεται ρε παιδιά...Εθνικόφρονας με την δεξιά του κυριου ειναι...Για να ανέβεις ψηλα στην ιεραρχία πρέπει να εισαι το λιγοτερο βασιλόφρονας...Αρα πράκτορας των Σκοπίων ούτε για πλάκα...Ετσι ήταν πάντα σωστό ή μη σωστό ο θεός κρίνει οχι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΑΙ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες 26-5-2015 και περί ώρα 12:40 κατευθυνόμενος στο κέντρο της πόλης άκουσα κωδωνοκρουσίες, αυθόρμητα κοίταξα προς τα πάνω να δω το καμπαναριό του ναού, κάτι που δεν γινόταν λόγω των πολυκατοικιών, πλην όμως αντίκρισα πάνω στον Ουρανό ΄΄Ουράνιο Τόξο, πλήρες στρόγγυλο΄΄, εξεπλάγην, διότι πρώτη φορά έβλεπα μεσούρανα Ουράνιο Τόξο, συνήθως αυτό εφάπτεται χαμηλά στο έδαφος και είναι τόξο όχι κύκλος.
    Αμέσως φωτογράφισα με το κινητό μου τον ουρανό μαζί και τις οικοδομές. Μετά από μία ώρα μαθαίνω ότι ο π. Ιουστίνος εκλέχθηκε Επίσκοπος .
    Αυτά τα γράφω με την πεποίθηση ότι αυτό είναι ένα καλό σημάδι, όπως συμβαίνει με το Ουράνιο Τόξο που εμφανίζεται μετά από κάποια μπόρα, πόσο μάλλον τώρα μετά από έναν έγχρωμο Ουράνιο Κύκλο που μεσουρανεί.
    Τώρα οι κωδωνοκρουσίες, ο τεράστιος Ουράνιος έγχρωμος Κύκλος που μεσουρανούσε και η Εκλογή του π. Ιουστίνου ως Επισκόπου, που συνέβησαν όλα μαζί, πιστεύω ότι ήταν σημάδι Θεϊκό και δημιούργησαν συνθήκες Ευλογίας για το τόπο μας, θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις και η δημιουργία θα αντικαταστήσει την ηττοπάθεια και την μελαγχολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.