Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Με πέντε νέα οχήματα ενισχύεται το νοσοκομείο Φλώρινας (video)

Σημαντική η σημερινή μέρα για το νοσοκομείο Φλώρινας, καθώς το πρωί έφτασαν τα πέντε νέα υπερσύγχρονα οχήματα που ενδυναμώνουν πια τον στόλο του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
τέσσερα ασθενοφόρα οχήματα προνοσοκομειακής φροντίδας, τρία για το νοσοκομείο και ένα για το κέντρο υγείας Αμυνταίου και
μία κινητή μονάδα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας
συνολικής δαπάνης 510.000 ευρώ μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει επίδειξη από τους υπεύθυνους της εταιρείας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Ας ελπίσουμε πάντως τα οχήματα να παραμείνουν στη Φλώρινα και να μη μεταφερθούν στην Κοζάνη με την αιτιολογία της λειτουργίας του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα, η προμήθεια τους είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενισχυθεί άμεσα και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

4 σχόλια:

  1. 100 χιλιάρικα το αυτοκίνητο ,ας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εξοπλισμός ειναι ακριβός οχι το αμάξι...Οταν θα σωζουν ζωές τα χρήματα θα είναι περιττά...αχρείαστα να είναι η ευχή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε μεγάλε ,ποσο κοστίζει το καθένα αν παει να το πάρει κάποιος ιδιώτης λιανικη

      Διαγραφή
  3. Ειναι απο τα πιο ευχαριστα νεα, ειδικα οταν τον τελευταιο καιρο ακουγονται τοσα ωστε να πιστευουμε οτι το νοσοκομειο μας ειναι προς διαλυση! Θα ηταν επισης αξιο θαυμασμου να προσλαμβανονταν και οδηγοι για τα ασθενοφορα αυτα. Μεχρι τωρα υπαρχουν ηδη 5 ασθενοφορα, λειτουργουν τα 2 γιατι δεν υπαρχει προσωπικο και αν λειπει το ενα εκτος Φλωρινας το δευτερο αδυνατει να μεταφερει περιστατικο μετακεινησης απο το νοσοκομειο μεσα στην πολη με την λογικη (εν μερη σωστο) μην υπαρξει εκτακτο περιστατικο και βρεθουν για μερικα λεπτα εκτεθημενοι, ελαχιστο με το νομο των πιθανοτητων αλλα οχι αδυνατο. Μακαρι να ειναι μια απο τις πρωτες κινησεις αναπτυξης και αναδιοργανωσης του νοσοκομειου!!! Και σε αλλα με υγεια..........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.