Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ξεκίνησε το τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας (video)

Πρεμιέρα χθες για το 8ο τουρνουά 5x5 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας με το ζευγάρι του περσινού τελικού Τ.Α. Φλώρινας – Τ.Τ./Α.Τ. Φλώρινας/ΟΠΚΕ.



Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.: 5-2
6΄ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 1-0
15΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 2-0
20΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.) 2-1
45΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 3-1
53΄ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 4-1
54΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.) 4-2
56΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 5-2

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:
ΤΡΙΤΗ 19-05-2015

ΩΡΑ 18.15΄: Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤ/ΓΗΣ
ΩΡΑ 19.30΄: Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Κάπου στην ομαδα του fb διάβασα οτι τουρνουά χωρίς Μπάρο δεν γίνεται. Θα συμπληρώσω οτι ούτε ΕΑΥΝΦ χωρίς Μπάρο γίνεται. Διαπίστωσα οτι κανείς εκ του ΔΣ της Ενωσης δεν μπόρεσε να απευθύνει δύο λέξεις για χαιρετισμό στα τοπικά ΜΜΕ. Ουτε καν κάποια κυρία της οικογενείας....της Αστυνομίας....παρά μόνο ...πάλι ο Μπάρος. Αυτός που πάλι είναι μπροστάρης και που επάξια εκπροσωπεί, χωρίς να έχει υποχρέωση αφού ειναι εκτός συνδικαλιστικών οργάνων, αυτούς που επιλέξατε άβουλα να ακολουθείτε.
    Θα ηταν παράλειψη να πω οτι επίσης τουρνουά δεν γίνεται χωρίς την βοήθεια της οικογένειας που έχει αναλάβει την ηλεκτρονική ενημέρωση, την οικ. Καραμήτσου. Περιμένω με ανυπομονησία και την έντυπη ενημέρωση, με τα ευφυολογήματα και τις ξεχωριστές περιγραφές των αγώνων από τον μοναδικό στο ειδος του Τάσο Καλαντζάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.