Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Στη Φλώρινα το Rally Greece Offroad (video)

Στα πλαίσια διεξαγωγής του RALLY GREECE OFFROAD στην Π.Ε. Φλώρινας δόθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργου Αντωνιάδη, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, του Αντιδήμαρχου Δήμου Φλώρινας κ. Μιχάλη Καρακόλη και των μελών της οργανωτικής επιτροπής του RALLY κ.κ. Αλέξανδρου Παπαθάνου και Κώστα Θεολόγη.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Μπίρος είπε αναλυτικά τα εξής:
«Το RALLY GREECE OFFROAD πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Π.Ε. Φλώρινας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί αποτελεί σημαντικό γεγονός τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μελλοντικά θα γίνει καλύτερος σχεδιασμός που θα περιλαμβάνει πολλές διαδρομές και εντός των ορυχείων των Π.Ε. Φλώρινας και Κοζάνης.
Εδώ θέλω να σταθώ στην υποστήριξη της Δ.Ε.Η. η οποία συμβάλλει και ενισχύει την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.
Και η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Π.Ε. Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας είναι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια για την πετυχημένη διοργάνωση αυτού του σημαντικού αγώνα που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και το πλούσιο περιβάλλον της περιοχής μας.
Οι άνθρωποι που επέλεξαν την περιοχή μας γνωρίζουν ότι έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τέτοιους αγώνες και πιστεύω ότι η συνεργασία μας από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα καλύτερη και θα υλοποιηθούν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.
Εμείς ως Π.Ε. Φλώρινας υποστηρίζουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο αυτό το εγχείρημα και πιστεύουμε ότι θα καθιερωθεί κατά τα επόμενα χρόνια.».

Ο κ. Καρακόλης, αφού καλωσόρισε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε ότι ο Δήμος είναι σε πλήρη ετοιμότητα και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των οργανωτών σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Από την πλευρά του, ο κ. Παπαθάνος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συμπαράστασή τους, αναφέρθηκε στις δυσκολίες αυτού του εγχειρήματος και εξέφρασε την ελπίδα το μεγάλο αυτό γεγονός να συνεχίσει και να καθιερωθεί.
Στη συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των λεπτομερειών διεξαγωγής του αγώνα από τον κ. Θεολόγη ενώ τέλος οι παρευρισκόμενοι απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ακολούθησε σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οργάνωση και την ασφάλεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.