Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τουρνουά στην Ιταλία για την ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα

Στο 29ο ATRI CUP που πραγματοποιείται στην ομώνυμη πόλη της γειτονικής χώρας θα μεταβεί η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ με 3 τμήματα και αρκετούς συνοδούς από 26 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου.
Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μετά το 5ήμερο τουρνουά στο Kopaonic της Σερβίας το 2013 ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην Ιταλία αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με το site της εκδήλωσης πρόκειται για μικρούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνει η περιοχή με συμμετοχή ομάδων και αποστολών από όλον τον κόσμο. Ένα πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός που μεγαλώνει και πάντα στέφεται με επιτυχία.
Στην πόλη του Άτρι ταυτόχρονα με το άθλημα του ποδοσφαίρου πραγματοποιείται πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως ιπποδρομίες, παρελάσεις, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, συνέδρια αλλά και αντίστοιχα τουρνουά καλαθοσφαίρισης, γυναικείου βόλλεϋ, τέννις, ποδοσφαίρου σάλας, χορευτικής γυμναστικής, πολεμικών τεχνών, κολύμβησης, baseball, torball, τοξοβολία για άτομα με ειδικές κτλ. Υπεύθυνος των αγώνων είναι ο γνωστός Ιταλός προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών Dr. Antonio Di Musciano.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.