Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις επιχειρήσεις- μέλη του ότι σύμφωνα με τον ν. 4072/2012 θεσπίστηκε το σήμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο να ταυτοποιήσει την ελληνική προστιθέμενη αξία προϊόντων και υπηρεσιών διαφόρων κατηγοριών, εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα ελληνικά προϊόντα και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Απονέμεται προαιρετικά, εφόσον ζητηθεί από τις επιχειρήσεις, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται από τον οικείο κανονισμό , κατά κατηγορία προϊόντων ή υπηρεσιών. Η υιοθέτηση του ελληνικού σήματος πιστοποιεί με ασφάλεια τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για την ελληνικότητά τους. Συνεπώς οι επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν επωφελούνται από την ανταγωνιστικότητά του εντός και εκτός Ελλάδος.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στη διαδικασία και προϋποθέσεις απονομής του ελληνικού σήματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γεν. Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στα τηλέφωνα 2103893339, 2103893282, 2103893395.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.