Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Λαιμού

Ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Λαιμού συγχαίρει θερμά τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου του σχολείου μας που πρώτευσαν στο Διαγωνισμό Νανοτεχνολογίας Quantum Spinoff που διεξήχθη την Δευτέρα 26-04-2015 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην Αθήνα, με συμμετοχή ιδιωτικών και δημόσιων Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους συντονιστές εκπαιδευτικούς, κ. Βελονάκη Ιωάννη και κα Τόλη Θεοδώρα, και στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, κκ. Γεμενετζίδη Γρηγόριο και Νικολάου Γρηγόριο, που καθοδήγησαν τα παιδιά σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, με την υποστήριξη του διευθυντή του σχολείου, κ. Η. Μούλελη, αλλά και όλων των άλλων καθηγητών.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός γιατί αφορά τη σύνδεση του σχολείου με την έρευνα, την υψηλή τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα, καίρια ζητήματα για τον σημερινό κόσμο και τη σημερινή Ελλάδα.
Η επιτυχία αυτή γεμίζει αισιοδοξία τους γονείς των μαθητών που συμμετείχαν αλλά και των υπόλοιπων τάξεων, καθώς δείχνει πως τα παιδιά του ακριτικού και αραιοκατοικημένου Δήμου Πρεσπών μπορούν να συναγωνιστούν όχι μόνο ισάξια με άλλα σχολεία της χώρας αλλά και να διακριθούν σε δεξιότητες που αφορούν επιστημονικά αντικείμενα και τεχνολογίες αιχμής.
Ο Σύλλογος Γονέων ελπίζει ότι και η Πολιτεία θα ευαισθητοποιηθεί με αυτήν την επιτυχία και θα στηρίξει με έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών και τα επόμενα χρόνια. Στην υψηλού επιπέδου παιδεία μόνο μπορεί να στηριχτεί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τη χώρα μας.
Εντωμεταξύ θα παρακολουθήσουμε με υπερηφάνεια την επόμενη προσπάθεια της ομάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, στις 12 Μαΐου, όπου θα παρουσιάσουν την εικονική φαρμακοβιομηχανία τους, τα μαγνητικά νανοσωμάτια- πρώτες ύλες αντικαρκινικών φαρμάκων και το αναπτυγμένο επιχειρηματικό τους μοντέλο!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.