Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ορκωμοσία πτυχιούχων και ομιλία του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη στο ΤΕΙ Φλώρινας

Η Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινας, σας προσκαλεί στην ορκωμοσία των πτυχιούχων του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00μ στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Γενετικής στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:
«Εξελίξεις στην Γονιδιωματική και οι εφαρμογές τους στη γεωργία, τη διατροφή και την προστασία της υγείας»

Στην ομιλία του ο κ. Τσαυτάρης θα αναφερθεί στις εξελίξεις στους τομείς της Γονιδιωματικής και τους τρόπους με τους οποίους οι εξελίξεις αυτές επηρεάζουν τη γεωργία, τη διατροφή, την προστασία της υγείας και διαμορφώνουν ένα ολοκληρωμένο βιώσιμο σύστημα για την ανάπτυξη του τόπου μας, με πυλώνα το γεωργικό τομέα σε συνέργεια με την παράδοση, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τις μεταφορές και εξαγωγές και την προστασία της υγείας. Στόχος η αξιοποίηση της νέας γνώσης και τα πορίσματα της έρευνας και της καινοτομίας .

Η Διευθύντρια της Σχολής
Βασιλική Παππά – Μιχαηλίδου
Καθηγήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.