Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Νέος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο Ιουστίνος Μπαρδάκας!

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, είναι από σήμερα, Τρίτη 26 Μαϊου 2015, ο νέος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Να αναφερθεί πως ο νέος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος, είχε από την πρώτη στιγμή την στήριξη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Το σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέλεξε τον Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο Μπαρδάκα με 53 ψήφους.
Η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου την Δευτέρα 1 Ιουνίου.

22 σχόλια:

  1. ΣΙΣΣΥ ΤΣΑΠΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ26 Μαΐου 2015 στις 3:20 μ.μ.

    ΑΞΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιος . ΑΞΙΟ βλαστάρι της Μελίτης του υπέροχου χωριού μου. Από τον Παπαπέτρο και τον Παπαγιάννη πήρε τα πρώτα βήματα για να βρεθεί σήμερα μπροστάρης στην Μητρόπολη Κρήνης και Καλαμαριάς. Νοιώθω ευτυχής που μοιράστηκα μαζί του όμορφες παιδικές στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλύτωσε η Φλωρινα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

      Διαγραφή
    3. ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να αλλάξει το σύστημα εκλογής των μητροπολιτών. Να έχει λόγο και ο λαός. Σήμερα εκλέγονται μητροπολίτες χωρίς τη συμμετοχή όλου του κλήρου μιας επαρχίας και του πιστού λαού.

      Διαγραφή
    5. Το ΑΝ γλύτωσε η Φλώρινα όπως λες θα το δείτε τα επόμενα χρόνια.. Ουδείς προφήτης στον τοπο του λένε κ ποσο μάλλον στην Φλώρινα που καλό τους κάνεις το ματι σου βγάζουν.. Αλλα δεν κατηγορώ κανέναν, ετσι είμαστε οι Ελληνες, αν δούμε κάποιον να προοδεύει αμέσως να το αμαυρώσουμε. Κ δεν αναφέρομαι στον Π. Ιουστίνο, μπορώ να φέρω άπειρα παραδείγματα με τελευταίο το παλικάρι με την δημιουργία του αεροπλάνου, που άπειρα σχόλια αντι να του δίνουν τα εύσημα κορόιδευαν πίνοντας τον καφέ τους που πιθανότατα στους περισσοτερους η μεγαλύτερη τους επιτυχία είναι να κερδίσουν στο τάβλι. Γιαυτο μπορείτε να βγείτε κ να πανηγυρίσετε γιατι τωρα μπορείτε να δράσετε ελεύθερα ολοι εσείς οι "αγαπάμε την Φλώρινα" κερδοσκόποι.. Καλή σας μερα.

      Διαγραφή
  4. Ήδη έκαναν αίσθηση οι πρώτες δηλώσεις του,
    που δείχνουν περήφανο Φλωρινιώτη, με παρρησία και ευθύτητα.
    https://www.youtube.com/watch?v=gp4EAlQFjLo

    ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α Ξ Ι Ο Σ !!! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο σας! Τυχερή η Καλαμαριά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάνε οι ευλογημένες εποχές που γίνονταν κάποιοι μητροπολίτες παρά τη θέλησή τους. Που κυριολεκτικά επιστρατεύονταν απ τα παρακάλια κλήρου και λαού. Πάνε οι ευλογημένες εκείνες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάλεψε πολύ για να πετύχει το ποθούμενο και τελικά το πέτυχε. Καλή επιτυχία στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι περήφανος για τον π.ΙΟΥΣΤΙΝΟ ,αλλά ντρέπομαι για την μιζέρια και την κακία των σχολιαστών.ΑΞΙΟΣ ,ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ!!!!!!
    ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανεις δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του π.Ιουστινου ούτε και την αξιοσύνη του. Ο Θεός να οικονομήσει και να γίνει ενας καλός δεσπότης. Δεν μπορω όμως να ξεχάσω οτι αν δεν ησουν της κλίκας του δεν σου έδινε καμια σημασία. Επίσης η κλίκα αυτη ως επι το πλείστον αποτελούνταν απο ´´επιφανεις´´ Φλωρινιώτες και φυσικα οποιος δεν πληρούσε τις προδιαγραφές δεν γινόταν δεκτός , κάτι σαν τη λέσχη Μπιλντεμπεργκ. Στο καλο λοιπόν π.Ιουστινε και ευχομαι ο Θεός να σας δίνει δυναμη και ταπεινότητα οπως αυτήν που δείξατε στην προσλαλια σας. Ελπίζω ο αντικαταστάτης σας στη θεση του Πρωτοσύγκελου να εχει μια ανοιχτή αγκαλιά για οοοοολους τους Φλωρινιώτες. ΑΞΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες αγαπητέ μου....ταπεινότητα όπως ο Χριστός μας,που είχε κοντά του τους πιο απλούς και ταπεινούς....εξάλλου ήρθε κοντά μας με τον πιο ταπεινό τρόπο!!!! Που ειναι η ταπεινότητα και η ανοιχτή αγκαλιά για όλους μας;;;

      Διαγραφή
  11. Άξιος π.Ιουστινε να σκεφταιστε πάντα τη Φλώρινα! Αξιος!! Εις πολλά έτη Δέσποτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λετε κυριοι,οι μητροπολιτες εκλεγονται με την επιφοιτηση του Αγιου πνευματος.Εξ αλλου στη φημη τους δεν ψαλλουμε ....του σεβασμιωτατου και
    Θεοπροβλητου Μητροπολιτου........Ο ιδιος δεν ισχυριζεται οτι εξελεγη με το ελεος του Θεου?


    ητροπολιτου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χθες 26-5-2015 και περί ώρα 12:40 κατευθυνόμενος στο κέντρο της πόλης άκουσα κωδωνοκρουσίες, αυθόρμητα κοίταξα προς τα πάνω να δω το καμπαναριό του ναού, κάτι που δεν γινόταν λόγω των πολυκατοικιών, πλην όμως αντίκρισα πάνω στον Ουρανό ΄΄Ουράνιο Τόξο, πλήρες στρόγγυλο΄΄, εξεπλάγην, διότι πρώτη φορά έβλεπα μεσούρανα Ουράνιο Τόξο, συνήθως αυτό εφάπτεται χαμηλά στο έδαφος και είναι τόξο όχι κύκλος.
    Αμέσως φωτογράφισα με το κινητό μου τον ουρανό μαζί και τις οικοδομές. Μετά από μία ώρα μαθαίνω ότι ο π. Ιουστίνος εκλέχθηκε Επίσκοπος .
    Αυτά τα γράφω με την πεποίθηση ότι αυτό είναι ένα καλό σημάδι, όπως συμβαίνει με το Ουράνιο Τόξο που εμφανίζεται μετά από κάποια μπόρα, πόσο μάλλον τώρα μετά από έναν έγχρωμο Ουράνιο Κύκλο που μεσουρανεί.
    Τώρα οι κωδωνοκρουσίες, ο τεράστιος Ουράνιος έγχρωμος Κύκλος που μεσουρανούσε και η Εκλογή του π. Ιουστίνου ως Επισκόπου, που συνέβησαν όλα μαζί, πιστεύω ότι ήταν σημάδι Θεϊκό και δημιούργησαν συνθήκες Ευλογίας για το τόπο μας, θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις και η δημιουργία θα αντικαταστήσει την ηττοπάθεια και την μελαγχολία. Το ΑΞΙΟΣ θέλω να το επαναλαμβάνω κάθε μέρα που θα ακούω καλά λόγια για το νέο Επίσκοπο απο Φλώρινα. ΚΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.