Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δρομείς από τη Φλώρινα σε αγώνες στη Λευκάδα και την Καστοριά

Την Κυριακή 17-5-2015 πραγματοποιήθηκε ο 5ος διεθνής πράσινος ημιμαραθώνιος Λευκάδας με αφετηρία και τερματισμό την όμορφη πόλη της Λευκάδας. Παράλληλα διεξήχθησαν και οι αγώνες των 10χιλ και 5χιλ.
Ο σύλλογος Δρομέων ΣΕΟΦ - Γυμναστηρίου Αθλοκίνηση συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα 35 αθλητών και στα τρία αγωνίσματα οι οποίοι και κατάφεραν αξιόλογες επιδόσεις, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για τους αθλητές λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας. Σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών 2600 αθλητές και στους τρεις αγώνες και οι τερματισμοί άγγιξαν περίπου τις 2500 σε μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση.
Παράλληλα δεκαμελή αποστολή της ομάδας Δρομέων ΣΕΟΦ-Γυμναστηρίου Αθλοκίνηση συμμετείχε στον αγώνα Run Greece στην πόλη της Καστοριάς με συμμετοχή και στα τρία παραπάνω αγωνίσματα οι οποίοι κατάφεραν εξίσου καλές επιδόσεις. Οι επόμενοι αγώνες του συλλόγου θα είναι στα Γιάννενα και στον Φιλώτα Φλώρινας τον Ιούνιο.
Από τους Φλωρινιώτες αθλητές διακρίθηκε για τους άνδρες ο Ιωαννίδης Χαρίτων που κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα τραυματίας. Ο σύλλογος συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή συνεχεία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.