Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Συνδέσμου Μοναστηριωτών

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και Πέριξ Εν Φλωρίνη "Η Ελπίς" εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του στον Εμψηφισμένο Σεβασμιότατο κ. Ιουστίνο Μπαρδάκα για την εκλογή του ως νέου Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Η κοινωνική και πνευματική δράση του θεοφιλέστατου άξιου τέκνου της μοναστηριώτικης γης, η ενεργός παρουσία του με το λόγο και την εμψυχωτική του συμβολή στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας, η σπάνια θεολογική και εκκλησιαστική του παιδεία, το πλήθος των αγαθοεργών υπηρεσιών του και η επιστημονική του κατάρτιση είναι ορισμένα μόνο από τα ασφαλή εχέγγυα για την επιτυχημένη εκπλήρωση των ποιμαντικών καθηκόντων του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη.
Το γεγονός ότι ο θεοσεβής Ιουστίνος Μπαρδάκας είναι ο πρώτος Φλωρινιώτης Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδας, αλλά και οι αρετές που του έχουν επιδαψιλεύσει η χάρη του Θεού και η ηθική αξιοσύνη του, κάνουν τον λαό της Φλώρινας ιδιαίτερα περήφανο.
Αγαπημένε μας συμπατριώτη, αφήνεις πίσω την καρδιά σου και παίρνεις μαζί σου τη δική μας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.