Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Διήμερη εκδρομή του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας σε Βόλο και Πήλιο

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στον Βόλο και Πήλιο, στις 27 και 28 Ιουνίου 2015.
Τιμή κατ' άτομο 55 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Γιάννης Σβάρνας, 23850 29921
Αγαθή Οικονόμου, 6978912157

Πρόγραμμα εκδρομής:

1η ημέρα
Φλώρινα – Βόλος

Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 08:00 από Νέο Πάρκο για Βόλο. Πρώτη στάση για καφέ στο Ελευθεροχώρι. Άφιξη το μεσημέρι στην αρχαία Ιωλκό - Βόλο. Θα έχουμε το χρόνο να γευματίσουμε στα φημισμένα τσιπουράδικα.
Και αμέσως μετά τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Το απόγευμα ξεκινάμε για τη Μακρυνίτσα το «μπαλκόνι του Πηλίου », σε απόσταση μόλις 17 χλμ. Ολιγόλεπτη στάση στην κεντρική πλατεία, όπου πανοραμικά θα απολαύσουμε την πόλη του Βόλου και τα ασημένια νερά του Παγασητικού. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχωρούμε για την Πορταριά, ένα όμορφο χωριό χτισμένο στην πλαγιά του βουνού με υπέροχη θέα στον Παγασητικό. Παλιά αρχοντικά, υπέροχοι ξενώνες, βρύσες με γάργαρα νερά, ο Ναός του Αγίου Νικολάου, συνθέτουν την εικόνα αυτού του πανέμορφου τοπίου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και απογευματινό καφέ. Στην συνέχεια επιστροφή στο Βόλο για βραδινή προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα
Βόλος- Φλώρινα

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου τις Μηλιές, ένα μέρος αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους κατά την επανάσταση. Εάν ο χρόνος το επιτρέπει μπορούμε να επισκεφθούμε την ονομαστή Βιβλιοθήκη των Μηλέων, στην οποία φυλάσσονται πάνω από 3.000 τίτλοι σπάνιων βιβλίων και χειρογράφων. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας κατά μήκος του Παγασητικού, θα συναντήσουμε το πανέμορφο παραθεριστικό θέρετρο Καλά Νερά. Η παραλία έχει βραβευτεί από την ΕΟΚ με γαλάζια σημαία, ως αναγνώριση για την ποιότητα και την καθαρότητα της. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και καφέ. Τέλος θα περάσουμε από τον Βόλο για μια τελευταία βόλτα και αμέσως μετά αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, μέσω Λάρισας. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας, με αξέχαστες αναμνήσεις !!!
Τέλος εκδρομής

Περιλαμβάνει:
• Την μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Την διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό.
• Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με το πρακτορείο FLORINA TRAVEL
Τηλ.: 23850 45517, 23850 28545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.