Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Έσπασε» η κατάρα του ΔΑΚ για τον ΠΑΣ Φλώρινα

Τα κατάφερε και κέρδισε επιτέλους μέσα στο «στοιχειωμένο» Δ.Α.Κ, για το θεσμό των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο Π.Α.Σ Φλώρινα την μαχητική και αξιόλογη ομάδα του Α.Ε.Π Βατόλακκου με σκορ 2-1.
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα απαλλαγμένος από το άγχος, το χάρηκε και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε δύο (2) τέρματα έχασε πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη κι άλλων τερμάτων και άφησε τους φιλάθλους της ομάδος αρκετά ευχαριστημένους.
Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, δυνατό, με πολλές φάσεις κυρίως από τον γηπεδούχο Π.Α.Σ αλλά και μερικές αξιόλογες από πλευράς των φιλοξενούμενων. Τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Α.Ε.Π έχει μόνο δυο ήττες (και αυτές από τον Π.Α.Σ εντός -εκτός) και με τις προπορευόμενες ομάδες Εορδαικό και Παναργειακό μέχρι στιγμής μόνο ισοπαλίες!!
Την επόμενη αγωνιστική ο Π.Α.Σ Φλώρινα παίζει και πάλι ξένοιαστα χωρίς άγχος το τελευταίο του αγώνα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναργειακό Α.Ο που ελπίζει σε νίκη επί της ομάδος μας σε συνδυασμό με στραβοπάτημα του Εορδαικού μέσα στην Πτολεμαΐδα επί του Α.Ε.Π Βατόλακκου.

Οι φάσεις του αγώνα:
Στο 7΄ Ο τερματοφύλακας του Α.Ε.Π Αλεξίου μπλοκάρει σωτήρια ωραία σέντρα σουτ του Μπάγα από τα δεξιά.
Στο 8΄ Δοκάρι και άουτ για τον Π.Α.Σ μετά από ωραία ενέργεια και κεραυνό του Φ. Μπάγα.
Στο 11΄ο Μπάγας αφού χόρεψε τους αμυντικούς του Α.Ε.Π δίνει πάσα για γκολ στον Λεζάκη που με πλασέ ανοίγει το σκορ!1-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα
Στο 17΄ κλέβει ωραία την μπάλα ο Λεζάκης και από πλεονεκτική θέση σουτάρει ..άουτ...Μεγάλη ευκαιρία!!!για το 2-0.
Στο 18΄ ωραία εναλλαγή Φωστηρόπουλου - Μπάγα με τον τελευταίο με σέντρα να βρίσκει τον Γυφτόπουλο που από πλεονεκτική θέση πιάνει κεφαλιά ..πάνω από τα δοκάρια του Α.Ε.Π.
Στο 20΄ και πάλι πρωταγωνιστής ο Μπάγας που η σέντρα που βγάζει βρίσκει τον Φωστηρόπουλο που στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ..άουτ.
Στο 22΄ωραίο σουτ των αντιπάλων διώχνει όμορφα σε κόρνερ ο Στόικος.
Στο 24΄ Η πιο μεγάλη φάση του αγώνα για τον Α.Ε.Π !!Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα καταλήγει στον Κοτζατίσογλου της ομάδος των Γρεβενών που σε απόσταση 2 μέτρων από το τέρμα με σουτ στέλνει την μπάλα απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια του Στόικου! Μεγάλη ευκαιρία για το 1-1!!
Στο 25΄ Ο Γεωργόπουλος με ωραία σέντρα από τα αριστερά βρίσκει τον Γυφτόπουλο που με κεφαλιά στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 26΄σωτήρια επέμβαση του Στόικου σε τετ-α-τετ με αντίπαλο που μπλοκάρει με έξοδο την μπάλα σταθερά.
Στο 31΄ Ο «Κρητίκαρος» του Π.Α.Σ Κ.Λεζάκης με ωραία ενέργεια εντός περιοχής διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδος μας αλλά και τα δικά του και γράφει το 2-0!! για τον Π.Α.Σ Φλώρινα!
Στο 38΄μπαλιά τρύπα του Γυφτόπουλου στο Μπάγα που σουτάρει δυνατά με τον γκολκήπερ Αλεξίου του Α.Ε.Π να μπλοκάρει σωτήρια προ του Λεζάκη.
Στο 42΄μετά από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας του Π.Α.Σ μειώνει ο Α.Ε.Π Βατόλακκου με τον Ασλανίδη με ωραίο σουτ! 2-1!
Στο 55΄ Ωραίο 1-2 του Γυφτόπουλου με Μπάγα με τον τελευταίο να σημαδεύει τον τερματοφύλακα Αλεξίου του Βατόλακκου.
Στο 56΄όμορφη μπαλιά του Φωστηρόπουλου στον Γκατζόπουλο που σουτάρει και αυτός στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα Αλεξίου.
Στο 76΄επέλαση του Τσώτσου από τα αριστερά βρίσκει με μπαλιά τρύπα τον Γυφτόπουλο που δεν προλαβαίνει τα πλασάρει από πλεονεκτική θέση ..η μπάλα άουτ.
Στο 78΄Ο Γκατζόπουλος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ..κόκκινη και αποβολή! Με δέκα ο Π.Α.Σ !!

Σύνθεση Π.Α.Σ Φλώρινα: Στόικος, Κελεσίδης, Γεωργόπουλος, Τσίγλης, Ε.Τασόπουλος, Γκατζόπουλος (78΄κόκκινη), Λεζάκης (81΄Παρίσης), Θ.Τασόπουλος Μπάγας (80΄Ρούφας), Γυφτόπουλος, Φωστηρόπουλος (74΄Τσώτσος)

2 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.