Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Μια Ημερίδα… Μια Αγκαλιά

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 υλοποιήθηκε η Ημερίδα της Ομάδας Αγωγής Υγείας του Γυμνασίου Φιλώτα, στο χώρο του Γυμνασίου με θέμα: «Το Αλκοόλ και οι συνέπειές του», στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα: «Μη φοβάσαι του κινδύνους, αντιμετώπισέ τους!».
Την Ημερίδα οργάνωσε η Υπεύθυνη του προγράμματος Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγος και την αγκάλιασαν με την ενεργό συμμετοχή τους Γονείς, Μαθητές, Τοπικοί Φορείς. Εισηγήσεις στο θέμα έγιναν από:
Τον εκπρόσωπο της Δ/νσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας κ. Δημόπουλο Δημήτριο, Αστυνόμο Α΄
Τον εκπρόσωπο της Δ/νσης του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Κυριαζή Λουκά, Γενικό Ιατρό.
Τον εκπρόσωπο της Ομάδας παραγωγής Αμπέλου και Οίνου του Αγροτικού Συνεταιρισμού της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου κ. Αργυρόπουλο Παύλο.
Ακολούθησε παρουσίαση συμπερασμάτων έρευνας μαθητών της Ομάδας για το θέμα και παρουσίαση παράλληλων δραστηριοτήτων της, ενώ ξεχώρισε το δρώμενο των μαθητών και οι παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί, που «έκλεισαν» την Ημερίδα.
Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Αβραάμ, ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας κ. Ταμουτσέλης Νικόλαος, η Δ/ντρια του Οινοποιείου της Ομάδας παραγωγής Αμπέλου και Οίνου του Αγροτικού Συνεταιρισμού της ευρύτερης περιοχής Αμυνταίου κ. Χατζηκωνσταντίνου Αντιγόνη, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Φιλώτα κ. Κυριακού Γεώργιος, ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτα κ. Πασπάλης Σταύρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Φιλώτα κ. Κυριακίδης Γρηγόρης, Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου Φιλώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.