Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μαθαίνω και συμμετέχω στην ανακύκλωση!

Την Τρίτη 19 Μαΐου το πρωί η ΔΙΑΔΥΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας και την πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης προχώρησαν σε μια καινοτόμο ενέργεια με την συμμετοχή των μαθητών της πέμπτης και έκτης τάξης των δημοτικών σχολείων Φλώρινας!



Ο Αντιδήμαρχος κ. Καρακόλης Μιχάλης, ο επόπτης καθαριότητας κ. Κακιούσης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Μουρατίδης Νίκος και στελέχη της ΔΙΑΔΥΜΑ παρευρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενημέρωση των μαθητών για τα οφέλη της ανακύκλωσης.
Μετά των χαιρετισμό του Αντιδημάρχου κ. Καρακόλη τον λόγο έλαβε στέλεχος της ΔΙΑΔΥΜΑ όπου και ενημέρωσε τους μαθητές για την σπουδαιότητα της ανακύκλωσης.



Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν οι μαθητές για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και να μάθουν μέσω των δράσεων/παιχνιδιών που έγιναν, πως να συμμετέχουν σωστά στην ανακύκλωση των απορριμμάτων.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους μαθητές χυμοί - αναψυκτικά και ένα αναμνηστικό καπέλο με το λογότυπο της ΔΙΑΔΥΜΑ, κάτι που τους έδωσε μεγάλη χαρά!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

  1. Ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας γνωρίζουν από ανακύκλωση;
    Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.