Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Εκδήλωση αφιερωμένη στην άνοιξη από το Σ.Δ.Ε. και το Ωδείο στο Αμύνταιο

Μέσα σε όμορφο και μελωδικό κλίμα πραγματοποίησε την εκδήλωση «Άνοιξη είναι…» το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας με το Παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.
Οι καθηγητές του Ωδείου Γιάννης Παυλίδης, Νίκος Γεωργίου, Γιούλια Κωτοπούλου και οι μαθήτριες Ελένη Βαλιάγα και Στέλλα Ακριτίδου ερμήνευσαν τραγούδια για την Άνοιξη, ενώ τραγούδησε και η χορωδία του σχολείου. Παράλληλα εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. Φλώρινας και του Παραρτήματος Αμυνταίου απήγγειλαν ποιήματα για την άνοιξη, το φως, τη φιλία, την αγάπη, τα όνειρα.
Στο τέλος εκπαιδευόμενοι της ομάδας χορού του σχολείου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Στην αίθουσα υπήρχαν επίσης καλλιτεχνικές δημιουργίες εκπαιδευομένων, που με πολύ μεράκι δημιούργησαν.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε για το ρόλο και την προσφορά του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.