Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Προκήρυξη σχολικών αγώνων Καλαθοσφαίρισης (3on3) Γυμνασίων Φλώρινας

07 Μαΐου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
● Στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες δίχως να λαμβάνεται υπόψη το έτος γέννησης.
● Το κάθε σχολείο μπορεί να μετέχει με τρείς μικτές ομάδες (3) και από τις τρείς τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη υποχρεωτικά.
Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3 μαθητές και 2 μαθήτριες εκ των όποιων στην διάρκεια του παιχνιδιού θα αγωνίζονται 2 μαθητές και 1 μαθήτρια. Στόχος είναι η συμμετοχή πολλών μαθητών και όχι μόνο των «καλών»

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
α) Αθλητική μαθητική ταυτότητα, η οποία υπογράφεται και σφραγίζεται από το Διευ-θυντή του Σχολείου.
β) Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα
γ) Ιατρική βεβαίωση, η οποία συμπληρώνεται στην αθλητική μαθητική ταυτότητα ή επισυνάπτεται σε αυτή και πρέπει να έχει ημερομηνία που να μην υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα του αγώνα. Εάν η Ιατρική Βεβαίωση συμπληρώνεται από τον ιατρό πάνω στη Μαθητική Ταυτότητα, θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ημερομηνία εξέτασης του μαθητή-τριας ανεξάρτητα από την ημερομηνία υπογραφής της Μαθητικής Ταυτότητας από το Διευθυντή του Σχολείου.
► Ισχύουν τα Δελτία αθλητών από Αθλητική Ομοσπονδία με ιατρική θεώρηση που δεν υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα του αγώνα (το δελτίο μπορεί να αντικαταστήσει τη «Βεβαίωση ιατρού»)
► Ισχύει επίσης το Έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) όπου στο πεδίο ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ έχει επιλεγεί «Συμμετοχή χωρίς περιορισμούς»

Σημείωση: Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να δηλώσουν τηλεφωνικά ως την Τετάρτη 06.05.2015 και ώρα 10:00 π.μ τον αριθμό των μαθητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες ώστε να προγραμματιστεί εγκαίρως η μετακίνηση τους.

Παρακαλούμε τα παραπάνω δικαιολογητικά και οι καταστάσεις συμμετοχής των σχολείων να κατατεθούν στην οργανωτική επιτροπή πριν την έναρξη των αγώνων.

Για την Ο.Ε.Σ.Α.
Ο Πρόεδρος
Δ/ντής Δ.Δ.Ε. Φλώρινας
Τζώτζης Ιωάννης

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.