Τρίτη 19 Μαΐου 2015

1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Φλώρινα το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ανδρών Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Το πρωτάθλημα που κράτησε συνολικά τρείς μέρες διοργάνωσε η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές από πολλούς νομούς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και αρκετοί αθλητές από την πόλη μας. Νικητής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Κώστας Ζαφειρόπουλος από τα Γρεβενά που κέρδισε στον τελικό, που έγινε την Τρίτη 11 Μαΐου, τον Αλέξανδρο Χριστοφόρου από την Πτολεμαίδα.
Ο Χρήστος Παυλίδης από την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Το Δ.Σ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές της πόλης μας για την παρουσία τους στους αγώνες και ευχαριστούν όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος σ΄ αυτούς. Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ευχαριστεί τέλος την Αντιπεριφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας για την χορηγία της στο πρωτάθλημα.
Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.