Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ανοιχτή συγκέντρωση για την αγροτική ανάπτυξη στο δήμο Πρεσπών (video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου ανοιχτή συγκέντρωση στο παλιό Δημαρχείο Λαιμού σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη στον Δήμο Πρεσπών με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, περιφερειακοί σύμβουλοι και συνεργάτες της Π.Ε. Φλώρινας, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πρεσπών καθώς και πλήθος κόσμου.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πρεσπών ενώ ακολούθησε ομιλία από τον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμο για τη φιλοξενία και τους πολίτες για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην παρούσα κατάσταση και έκανε γενική ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό και τις μελλοντικές ενέργειες της περιφέρειας για την ανάπτυξη του Δήμου. Παρουσίασε λεπτομερώς τα έργα που θα υλοποιηθούν στην περιοχή τονίζοντας ότι βασικός στόχος και προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής είναι να δώσει τέλος στην απομόνωση της Πρέσπας και, σε συνεργασία με τον Δήμο, να πάρει πρωτοβουλίες και να δρομολογήσει εξελίξεις για την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων της.
Η συζήτηση στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο βασικό προϊόν της περιοχής, το φασόλι Πρεσπών, με τοποθετήσεις από τους περιφερειακούς συμβούλους και τους παρευρισκόμενους, ενώ έγινε αναφορά και στα θέματα των σταυλικών εγκαταστάσεων και των βοσκοτόπων.

1 σχόλιο:

  1. Επιτυχημένη?????? χαχαχαχα
    Ας κάνουμε μπίρα.... αντί Φασόλια
    Μπίρος: "O πόρος δεν πρέπει να πάει στην Πρέσπα αλλά σε περιοχές που πλήττονται από τη ΔΕΗ".
    Αφού η Περιφέρεια πρέπει πάλι να ακολουθήσει τη χωρική κατανομή δεν πρέπει να πάρει χρήματα από τον πόρο, ΑΡΑ να πάνε στους Δήμους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.