Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο δημόσιο (video)

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στο δημόσιο, θέματα δημοσίων υπαλλήλων» διοργάνωσε χθες το νομαρχιακό τμήμα Φλώρινας της ΑΔΕΔΥ.
Εισηγητής – ομιλητής ήταν ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενώ απάντησε σε ερωτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το δημόσιο τομέα σε σχέση και με τις τρέχουσες εξελίξεις.

2 σχόλια:

  1. Είστε από ότι φαίνεται ο κομματικός στρατός της κυβέρνησης. Όλο της το άγχος είναι η καταβολή των μισθών σας. Τους αξίζετε ή όχι. Ο ιδιωτικός τομέας αργοπεθαίνει και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον ιδιωτικό υπάλληλο που έχει εξαθλιωθεί. Αυτός μάλιστα αξίζει μέχρι και την τελευταία δεκάρα που παίρνει. Α.... και όταν την κοπανάει από την δουλειά του δεν πληρώνεται, όπως εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος φίλε μου...δουλεύουμε απλήρωτοι 3-4 μήνες και αυτοί κάθε 30 του μήνα το τσεκ στην τράπεζα...ολη η κουβέντα πάγωμα μισθών συντάξεων...εμεις έχουμε πάγωμα εδω και 6 χρονια...Μενουμε απλήρωτοι να πληρώνονται άλλοι...εργαζόμενοι 2 ταχυτήτων...μονο στην Ελλάδα γίνεται αυτό...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.