Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία των ΗΠΑ για τον Βασίλη Πλικαδίτη (Vanished)

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί το διάστημα 6 μηνών από την πρώτη επίσημη κυκλοφορία κομματιού του σε Ελληνική δισκογραφική εταιρία, ο Βασίλης Πλικαδίτης πέτυχε τον επόμενο του στόχο.
Ο Βασίλης Πλικαδίτης ή αλλιώς Vanished στην μουσική σκηνή, υπέγραψε συμβόλαιο με την παγκόσμιας κλάσης δισκογραφική εταιρία “Bedroom Muzik”, η οποία βρίσκεται στο Miami της Florida των Η.Π.Α.
Μετά από ατέλειωτες ώρες απερίσπαστης δουλειάς στο studio του, ο Vanished κατάφερε να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα για την καριέρα του.
Στις 16/4/2015 κυκλοφόρησε το νέο του Deep House μουσικό κομμάτι, με τίτλο “Last Hour”, σε περισσότερα από 100 διαδικτυακά Μουσικά Καταστήματα, εκ των οποίων τα τρία είναι τα iTunes, Beatport και Traxsource, από όπου μάλιστα μπορείτε και να προμηθευτείτε το κομμάτι!
Ο νεαρός μουσικός παραγωγός, δεν καθησυχάζεται. Συνεχίζει με περισσότερο ζήλο τις παραγωγές στην ηλεκτρονική μουσική και πολλά υποσχόμενος μας αποκαλύπτει επερχόμενες νέες κυκλοφορίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακούστε εδώ το κομμάτι.

Μαρτσούλη Λυδία

2 σχόλια:

  1. Ακουστε εδω ολοκληρο το κομματι :

    https://soundcloud.com/vanished2/vanished-last-hour-original-mix-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΣΣΥ ΤΣΑΠΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ17 Απριλίου 2015 στις 1:44 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.