Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αποτελέσματα αγώνων Super G, Scombine και παλαιμάχων αλπικού σκι και ολοκλήρωση προγράμματος προπονήσεων

Με ένα εορταστικό αγωνιστικό διήμερο στις 4-5 Απριλίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων Αλπικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Με διοργανωτές τα σωματεία Αλπίς, ΟΧ Έδεσσας και την ΕΟΧ το αγωνιστικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πραγματοποιήθηκαν τρία αγωνίσματα, υπεργιγαντιαίο σλάλομ SG και σύνθετο SC, που είχαν πολλά χρόνια να πραγματοποιηθούν στην χώρα μας και το ομαδικό παράλληλο, ένα καινούργιο ολυμπιακό αγώνισμα που διεξήχθη για πρώτη φορά. Τα αποτελέσματα των αγώνων δείχνουν μια σαφή βελτίωση του αγωνιστικού επίπεδου παρά τις οικονομικές δυσκολίες της χρονιάς.
Αναλυτικά στο site της ομοσπονδίας http://www.eox.gr
Στα πλαίσια της διοργάνωσης διεξήχθη και ο παραδοσιακός αγώνας παλαιμάχων μια συνάντηση παλιών φίλων, αλλά και μια επιβράβευση στους βετεράνους του χώρου που όλο το χρόνο, από διάφορες διοικητικές θέσεις, βρίσκονται στο πλευρό των αγωνιστικών ομάδων στηρίζοντας την διεξαγωγή του πρωταθλήματος και κάθε προσπάθεια των νέων αθλητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βάθρο ανέβηκαν τρείς παλαίμαχοι Φλωρινιώτες ο Μόμτσης Ιωάννης Σ.Ο.Χ. Φλώρινας 3ος στην κατηγορία Β7 και οι Μούλελης Ηλίας – ΑΣ Φλώρινας (2ος) και Δούμτσης Κυριάκος - ΕΛΑΣ (3ος) στην κατηγορία Α3.
Επίσης το ίδιο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των ομάδων δρόμων αντοχής και κατάβασης του Σ.Ο.Χ. με μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας.
Η χρονιά έκλεισε με πολύ καλά αποτελέσματα για όλες τις ομάδες και με πολύ περισσότερο χιόνι από ότι ξεκίνησε. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν τον θερμά τον κ. Παυλίδη Χρήστο - Λιγνιτορυχεία Αχλάδας Α.Μ.Ε.Β.Ε και τον κ. Αντωνιάδη Κώστα για την συνεχή ηθική και οικονομική συμπαράσταση προς τον Σύλλογο. Επίσης εύχονται στους αθλητές και στους προπονητές τους θερμά συγχαρητήρια, καλή ξεκούραση τις ημέρες του Πάσχα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα την ερχόμενη χρονιά.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.