Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Με επιτυχία τελείωσε το τουρνουά του συλλόγου Ωμέγα!

Με επιτυχία τελείωσε το παιχνίδι αεροσφαίρισης του συλλόγου Κοζάνης που είχε ως σκοπό την προώθηση του Airsoft και την επαφή των μελών του συλλόγου με νέους παίκτες αλλά και όσους ενδιαφέρονταν για μια ξεχωριστή και γεμάτη δράση Κυριακή. Το παρόν έδωσε και ο σύλλογος της Φλώρινας (ΑΚΡΙΤΕΣ).
Το παιχνίδι ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Κυριακής (29/3) στο Δρέπανο Κοζάνης (R.A.A). Μετά από σύντομη ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού καθώς και τα μέτρα ασφαλείας, ξεκίνησε η δράση. Τον λόγο είχε πια η αδρεναλίνη. Δεν έλειψαν τα πειράγματα και η ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το event τελείωσε αργά το μεσημέρι αφήνοντας μόνο χαμόγελα.
Ο σύλλογος "Ωμέγα" Κοζάνης έχει δημιουργήσει παράδοση στον χώρο της ελληνικής αεροσφαίρισης.
Μια από τις προσπάθειες για την προώθηση του αθλήματος είναι και η διοργάνωση παιχνιδιών χαμηλών απαιτήσεων με σκοπό την διάδοση, την προώθηση και την γνωστοποίηση στο κοινό της πόλης μιας δραστηριότητας μακριά από τον καναπέ όπου συνδυάζεται η αγάπη για την φύση, η συνάθροιση με ανθρώπους και η κοινωνικοποίηση, η ευγενής άμιλλα, η ένταση και ο ιπποτισμός.
Η συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους είναι δωρεάν.
Η ενασχόληση είναι μόνο για ενήλικες.



https://www.facebook.com/groups/106474219581/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.