Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ποδοσφαιρική ζωή στη Φλώρινα

Ποδοσφαιρική ζωή αποκτά η ακριτική Φλώρινα, έστω και πρόσκαιρα, έστω και από σπόντα! Η επίσκεψη του ΑΡΗ στην πόλη, για δεύτερη φορά φέτος, δίνει την δυνατότητα στους ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής να βρεθούν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς η Θύελλα Φιλώτα, ειδικά γι αυτό το ματς «ξεσπιτώνεται», μετακομίζοντας στην πρωτεύουσα του νομού.

Χρόνια τώρα οι Φλωρινιώτες, επιθυμούν να δουν την ομάδα τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως κάθε προσπάθεια που κατέβαλλαν, έπεσε στο κενό. Ο ιστορικός ΠΑΣ Φλώρινα, δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, διατηρώντας, μοιραία, την πανέμορφη αυτή περιοχή της Ελλάδας στην ποδοσφαιρική αφάνεια.

Το τι φταίει και η Φλώρινα δεν έχει κατορθώσει ποτέ να αναδειχθεί ποδοσφαιρικά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και ασφαλώς δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές. Το μόνο σίγουρο είναι πως απουσιάζει ο ισχυρός (οικονομικά) παράγοντας ο οποίος θα μπορούσε να «σπρώξει» το ποδόσφαιρο της πόλης προς τα εμπρός, αλλάζοντας το ρου της ιστορίας.

Η άφιξη του ΑΡΗ, ίσως ξυπνήσει παραγοντικά ένστικτα, ώστε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσει η ποδοσφαιρική αφύπνιση μιας πόλης που λατρεύει το άθλημα…

Πηγή: novasports.gr

3 σχόλια:

  1. Aς μας πουν τι έγιναν τα χρήματα από τις επιχορηγήσεις πριν μια 10ετία περίπου, κάτι που αναφέρεται και στην δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. otan tha kanoun ekloges ston pas pou exoun na kanoun pano apo 20 xronia k tis kanoun sta grafeia mono oikonika gia na einaipanta o tatsidis k na min feygi gia na bgasei lefta k oti tin poulaei tin omada 70 xiliades euro tosa theli les k einai idioktisiatou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΟΥΓΚΑΝΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.