Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΠΑΣ Φλώρινα και Ερμής Αμυνταίου θα παλέψουν για το πρωτάθλημα

Κούρσα πλέον για 2 είναι τα play-off της Ε.Π.Σ. Φλώρινας μετά τις νίκες του ΠΑΣ Φλώρινας και του Ερμή Αμυνταίου.
Ο πρώτος μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι πέρασε με νίκη 2-1 από τον Άγιο Παντελεήμονα. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα και 20λεπτη διακοπή. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Τσίγλη στο 3ο και οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 40ο με το Ρωμαίο.
Στην επανάληψη ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι για τον Άγιο στο 70ο και κόκκινη στο τερματοφύλακα της Φλώρινας τον Στόϊκο. Ο Ρωμαίος ισοφάρισε αλλά σε αυτό το σημείο είχαμε 20λεπτη διακοπή με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να φέρεται να λέει κάτι και να προκαλεί την έντονη αντίδραση του κόσμου.
Μετά τη διακοπή οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ του Γεωργόπουλου στο 98ο να «κλέψουν» όπως και στο πρωτάθλημα τη νίκη και να διατηρήσουν τη πρωτιά στη βαθμολογία.
Στο άλλο παιχνίδι ο Ερμής με γκολ των Ιωαννίδη και Τσορλίνη συνέχισε τη ξέφρενη πορεία του και δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλος για την άνοδο.

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα- ΠΑΣ Φλώρινας 1-2
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Ερμής Αμυνταίου 0-2

Η βαθμολογία:
1. ΠΑΣ Φλώρινας 5-6 11
2. Ερμής Αμυνταίου 9-2 10
3. Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 6-5 5
4. Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1-8 0

Επόμενη αγωνιστική 18/4 16:30
Ερμής Αμυνταίου-Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – ΠΑΣ Φλώρινας

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.