Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα των Πρεσπών

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ» κ. Νικόλαος Στεργίου, ο Αντιδήμαρχος Πρεσπών κ. Ναλπαντίδης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πρεσπών κ. Ναλπαντίδης Μιχαήλ μαζί με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Φλώρινας Κωνσταντίνο Σέλτσα επισκέφτηκαν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.
Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν εποικοδομητική και αφορούσε τα προβλήματα του αγροτικού τομέα της περιοχής των Πρεσπών.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η Κοινή Αγροτική Πολιτική 2015-2020, η Στάγδην Άρδευση του Δήμου Πρεσπών, η δημιουργία κινητών σφαγείων και η Μελέτη – Διαχείριση Βοσκοτόπων αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την επίλυση των προβλημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, επισκέφτηκαν παράλληλα και την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Δήμητρα Χαλικιά όπου στην συζήτηση που επακολούθησε στο επίκεντρο βρέθηκε το φλέγον ζήτημα για την περιοχή των Πρεσπών, που είναι η νομιμοποίηση των εργατών γης.
Η κ. Χαλικιά δεσμεύτηκε από πλευράς της ότι θα εξετάσει το μείζον αυτό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή με τους εργάτες γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.