Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα για το Δημοτικό Σχολείο Λεβαίας

Την Πέμπτη 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, είχα τη χαρά και την τιμή να βρεθώ στο παλιό μου σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Λεβαίας Φλώρινας, όχι σαν μαθήτρια, όχι σαν εκπαιδευτικός, αλλά σαν συγγραφέας.
Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση και την απλόχερη αγάπη, στον Διευθυντή του Δημοτικού κ. Τυρπένου Σταύρο και στους υπέροχους εκπαιδευτικούς για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία που είχαμε, στη Σχολική Σύμβουλο της Δεύτερης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας κ. Κασίδου Στέλλα που βρέθηκε κοντά μας, στις μητέρες που με τίμησαν με την παρουσία τους και, φυσικά, στα παιδιά, τους πρωταγωνιστές της ημέρας: ένα κοινό ζωντανό, γεμάτο ενέργεια και προθυμία να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις.
Έφυγα με την ψυχή μου γεμάτη φως, αγάπη και ελπίδα.
Περήφανη για τους μαθητές, χαρούμενη με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από εκπαιδευτικούς και γονείς.
Ευχαριστώ πολύ για όλα και υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας σε ό, τι χρειαστείτε.
Τμήματα του προγράμματος που ακολουθήσαμε και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και προτεινόμενες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου, αναρτήθηκαν εδώ:

http://enakeimenomiaeikona.blogspot.gr/2015/04/2.html

Καλές γιορτές σε όλους.

Γιώτα Κοτσαύτη (νηπιαγωγός-συγγραφέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.