Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Βράβευση επιτυχόντων σε οικονομικές σχολές από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της βράβευσης των επιτυχόντων σε οικονομικές σχολές της Χώρας, από την Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ‘’ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ’’.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης κ. Κασαπίδης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωαννίδης Ελευθέριος, η Περιφερειακή Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στη Περιφέρεια κα. Ζήνδρου – Γρηγοριάδου Αλίκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης και πρώην Δήμαρχος κ. Μαλούτας Λάζαρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμυνταίου κ. Μπάντης Ιορδάνης.
Επίσης το θερμό χαιρετισμό της έστειλε, η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Αντωνίου.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού κ. Καρακάσης Μανώλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους φοιτητές, τους συγχάρηκε γι’ αυτήν τους την επιτυχία. Αναφέρθηκε στο νόημα της εκδήλωσης, για την επιβράβευση των δικών τους προσπαθειών, αλλά και των γονιών τους γι’ αυτήν την επιτυχία και να γνωρίσουν από τώρα το Οικονομικό Επιμελητήριο, που είναι ο θεσμικός οικονομικός σύμβουλος της Πολιτείας και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που κάνουν, τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών, όσο και μετά την αποφοίτησή τους.
Αναφορά έκανε ο Πρόεδρος του περιφερειακού για τις συνέπειες τις κρίσης με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τη φυγή των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και απευθυνόμενος στους μελλοντικούς οικονομολόγους τους προέτρεψε να θωρακιστούν με γνώσεις και να αγαπήσουν αυτό με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν, για να πετύχουν, γιατί κρίσεις υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν.
Το λόγο στη συνέχεια έλαβε Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Τουρλιδάκης Αντώνιος ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο του οικονομολόγου στη σημερινή κρίσιμη οικονομική περίοδο αλλά και την μελλοντική πορεία και τις θετικές προοπτικές του οικονομολογικού επαγγέλματος στη σύγχρονη εποχή. Προέτρεψε τους νέους φοιτητές να μη χαλαρώσουν στο ωραίο ταξίδι που ξεκίνησαν και να βάλουν στόχους τους οποίους να προσπαθούν να πραγματοποιούν, αποκτώντας τις γνώσεις και αναπτύσσοντας τις αξίες της συνέργιας και της συνεργασίας.



Ακολούθησε η απονομή των επαίνων στους 170 επιτυχόντες από τη Δυτική Μακεδονία και η παράδοση ενημερωτικού φακέλου που περιελάμβανε τις δράσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου, έντυπο για το ρόλο του Επιμελητηρίου ως αρωγού στην Οικονομική – Κοινωνική Ανάπτυξη της Χώρας μας, το τελευταίο τεύχος των Οικονομικών Χρονικών και το Επιστημονικό Δελτίο Οικονομικής Ανάλυσης σε συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ευχήθηκαν ολόψυχα σε όλους τους νέους οικονομολόγους και στις οικογένειές τους, καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.