Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Αποκλεισμός του Ερμή Αμυνταίου από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε το Σούλι Παραμυθιάς, καθώς απέκλεισε με 3-1 στην παράταση (1-1 κ.α.) τον Ερμή Αμυνταίου.
Το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα ήταν συναρπαστικό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Το ματς ήταν μοιρασμένο, αλλά στο 44’ ο Ερμής πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ, ο Καζαντζίδης με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Το δεύτερο ημίχρονο δεν κύλησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Σούλι, καθώς ο Γεωργίου Α. δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ηγουμενίτσας έψαξε το γκολ και στο 90+3’ ο Μπερμπερίδης έκανε το λάθος και ο Λάμπρου ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
Στο 94’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς ο Κοσμίδης της ομάδας της Φλώρινας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Στο 95’ το Σούλι κέρδισε πέναλτι και ο Νάτσης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους της παράτασης, οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» την πρόκριση, καθώς ο Γκέκας με κεφαλιά πέτυχε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σούλι Παραμυθιάς: Σωτηρόπουλος, Μπέλλος Αλ. (85’ Μπέλλος Αγγ.), Γεωργίου Χ, Γεωργίου Α., Γεωργίου Γ. (72’ Ντούμας), Ζήγος, Τσαγκάς, Γιαννάκος (53’ Νάτσης), Γκέκας, Κατσιφάς, Λάμπρου

Ερμής Αμυνταίου: Μπερμπερίδης, Βλάχος, Κοσμίδης, Καζαντζίδης, Παρτάλης, Νταλάκας (46’ Αθανασιάδης Σ.), Τζορλίνης, Λίκο, Σουμελίδης (67’ Πατίτσης), Χαμαλίδης, Πουρλουκάκης (46’ Ηλιάδης)

ΠΗΓΗ: thesprotiaball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.