Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Γκιαουράκης: «Πιστεύω ότι ο Άρης θα ανέβει»

Την πεποίθηση του ότι θα γίνει ένα παιχνίδι γιορτή, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της Θύελλας Φιλώτα Τάσος Γκιαουράκης εν όψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Metropolis 95.5:
«Είναι χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε τον Άρη, εύχομαι να είμαστε εμείς η… Θύελλα και να κερδίσουμε όμως είναι πολύ δύσκολο αφού ο Άρης είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εύχομαι να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή για την Φλώρινα, θα έρθει πολύς κόσμος να δει το ματς. Το γήπεδο χωράει 7-8.000 εισιτήρια, όμως, η αστυνομία μας επιτρέπει μόνο μέχρι 4.000. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό, όμως, αυτή είναι η απόφασή της».
Για την τιμή του εισιτηρίου και τον αριθμό των φιλάθλων: «Το εισιτήριο θα είναι στα δέκα ευρώ. Όπου κι αν πήγαμε, όποιοι κι αν ήρθαν η τιμή ήταν σταθερά στα δέκα ευρώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε 2-2.500 φιλάθλους, εκτιμώ ότι θα έρθει και πολύς κόσμος από την Φλώρινα. Όταν παίζεις με τον Άρη θέλεις να βγάλεις και κάποια έξοδα. Δεν τον βρίσκεις κάθε μέρα τον Άρη. Έχουμε ένα μπάτζετ κοντά στις 150.000».
Για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα παραλάβει ο Άρης: «Πριν μια εβδομάδα είχαμε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη και μας ζήτησαν χίλια εισιτήρια. Δεν το κλείσαμε, θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα».
Για την μάχη της ανόδου: «Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και πιστεύω ότι θα ανεβεί στην Β' Εθνική. Τον έχω δει και στο ματς Κυπέλλου, και στο ματς του α’ γύρου σε σχέσημ με το οποίο πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο δυνατός. Και οι τρεις ομάδες είναι πολύ καλές και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο σοβαρός θα κερδίσει την άνοδο».

Πηγή: gazzetta.gr

5 σχόλια:

  1. to dosate to paixnidi tasso diladi na mhn erthoume sto gipedo tote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αναμονη αλλης διαπιστωσης ελληνικης παντογνωσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή θα έχουμε τουρισμό στην πόλη μας την Κυριακή παρακαλείται ο δήμος Φλώρινας να κάνει δωρεά στον σύνδεσμο ένα κουβά μαύρο χρώμα για αποκατάσταση παλιότερων ζημιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό πέσιμο σας εύχομαι. Δορυφόροι ερπετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.