Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελ. Παναγιωτίδου με την «Επιτροπή Αγώνα» Αχλάδας

Επίσκεψη στην Τ.Κ. Αχλάδας πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κα Παναγιωτίδου, ύστερα από πρόσκληση της νεοεκλεγμένης «Επιτροπής Αγώνα» του χωριού.
Η συνάντηση αποτελείτο από σχολαστική ξενάγηση σε όλα τα σημεία του ορυχείου(των τριών οικισμών) εν ώρα εργασίας των σκαπτικών μηχανημάτων και φορτηγών, διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, συνοδεία της Επιτροπής Αγώνα, του προέδρου με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και κατοίκων του χωριού, όπου και επισήμαναν τα άμεσα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας των εταιριών.
Ένα βασικό και πολύ σοβαρό πρόβλημα που συζήτησαν ήταν η παραβίαση των ορίων του οικισμού ‘’Γιουρούκι ‘’ στα 80 μέτρα περίπου, καθώς και η καταστροφή της δασικής έκτασης στο νότιο ορυχείο (προς Άνω Αχλάδα), όπου διαπίστωσε και η ίδια, αφού βρέθηκε στα σημεία την ώρα του συνέβαιναν.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε, καταλήγοντας στην πλατεία του χωριού, όπου και έγινε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ μεγάλης μερίδας κατοίκων του χωριού και της κας Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας. Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα θέματα που απασχολούν τους κάτοικους, έδωσε καθησυχαστικές για το χωριό πληροφορίες και όλοι μαζί δεσμεύτηκαν σε μια νέα δυναμική και συντονισμένη προσπάθεια από κοινού, που θ΄ αποτελείται από καθημερινή επαφή των εκπροσώπων του χωριού με όποιες πληροφορίες – προβλήματα υπάρξουν (Επιτροπής Αγώνα και Τοπική κοινότητα) και δραστικότερες ενέργειες από την μεριά της Αντιπεριφερειάρχη για να την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Νεολαία Τ.Κ. Αχλάδας

3 σχόλια:

  1. Σύσσωμη η Νεολαία Τ.Κ. Αχλάδας στην παραπάνω φωτογραφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε-η 5:43, μεσα στη φωτογραφια ησουν κι εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό σ΄ενδιαφέρει εσενα ? αν ηταν σύσσωμη η νεολαία Αχλάδας?κουνια που σε κουναγε ....μην ακούτε Αχλαδιώτες τους λαϊκισμούς του κόσμου , ξεκινήστε την νέα σας προσπάθεια με καθαρό μυαλό και δυναμικά! μην ακούτε τα ''παπαγιαλάκια '' που θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν. Εσείς έχετε το πάνω χέρι πάρτε το χαμπάρι. Καλό αγώνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.