Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Απαράδεκτη η κατάσταση στη ΜΤΝ Φλώρινας

Με έκπληξη διαβάσαμε επιστολή που αναρτήθηκε σε διάφορα ΣΑΙΤ από κάποιον Νεφροπαθή; και περιέχει δριμύ κατηγορώ κατά της γιατρού της ΜΤΝ Φλώρινας Κας Βασιλείου Ειρήνης αλλά και υπονοούμενα για το ρόλο του Συλλόγου Νεφροπαθών Φλώρινας.
Η αρχική μας έκπληξη μετατράπηκε σε οργή τόσο για τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά της γιατρού όσο και για τις υπόλοιπες αθλιότητες που γράφονται στο κείμενο. Δικαίωμα του καθενός είναι να εκφράζει ελεύθερα τη άποψη του, να συμπαθεί ή να αντιπαθεί πρόσωπα, αλλά όταν θίγει υπολήψεις και συκοφαντεί, να έχει το θάρρος να το κάνει ΕΠΩΝΥΜΑ, να μιλά για λογαριασμό του και να μην εμπλέκει στα βρώμικα παιχνίδια του ανθρώπους που δεν συμμερίζονται την άποψη του στο ελάχιστο.
Ο Σύλλογος Νεφροπαθών δημιουργήθηκε για να βοηθά και να λύνει προβλήματα που αφορούν τους Νεφροπαθείς και τη ΜΤΝ, δεν είναι υποχείριο κανενός, ούτε θα γίνει, ούτε και θα διαλυθεί όπως επιθυμούν κάποιοι μέσα από το Νοσοκομείο.
Μετά την καταγγελία ασθενών κατά Νοσηλεύτριας, για μείωση θερμικών και χρόνου αιμοκάθαρσης, ξεκίνησε ένας βρώμικος πόλεμος εναντίον των ασθενών που έκαναν τη καταγγελία κατηγορώντας τους ότι είναι υποχείρια, εμπαθείς, αμόρφωτοι, κακότροποι, και ψάχνοντας έναν αποδιοπομπαίο τράγο στράφηκαν και κατά της Κας Βασιλείου θεωρώντας ότι υποκίνησε τους ασθενείς να κάνουν την καταγγελία, λες κι οι ασθενείς είναι άβουλα πιόνια, ή δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει εκεί μέσα.
Σύμφωνα με το ‘’νόμο της σιωπής’’ που ίσχυε στη ΜΤΝ μέχρι την ημέρα της καταγγελίας οι ασθενείς θα πρέπει να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα, και να μη μιλούν ακόμα κι όταν κινδυνεύει η ζωή τους, γιατί αν τολμήσουν να μιλήσουν, χαρακτηρίζονται ως ταραξίες και θεωρούνται ανεπιθύμητοι από το νοσηλευτικό προσωπικό και όχι μόνο.
Όσο δε για την Κα Βασιλείου πραγματικά αισθανθήκαμε λύπη και ντροπή για τις κατηγορίες εναντίον της.
Η Κα Βασιλείου 4 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μονάδα, και κυριολεκτικά την κρατά ανοιχτή, πολλές φορές έχοντας μείνει και μόνη της, κρίμα που ορισμένου το ξέχασαν αυτό, αυτό είναι το ευχαριστώ σε έναν γιατρό που παλεύει τόσα χρόνια να κρατήσει ανοιχτή μια μονάδα που αιμορραγεί από παντού, μόνη της.
Άλλωστε αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι στο νοσοκομείο της Φλώρινας, «συνηθίζεται» το νοσηλευτικό προσωπικό να τα βάζει με τους γιατρούς το ίδιο είχαν κάνει πριν 5 χρόνια στον προηγούμενο γιατρό της μονάδας τον αείμνηστο Χατζηκωνσταντίνου.
Ε πώς λοιπόν να θέλουν να έρθουν άλλοι γιατροί όταν υπάρχει τέτοια φήμη για το Νοσοκομείο Φλώρινας.
Η Κα Βασιλείου τις μόνες εντολές που θέλει να υπακούμε είναι οι ιατρικές που αφορούν τη θεραπεία μας, είναι τραγικό ο γιατρός να θέλει να μας προστατέψει κι εμείς να λέμε ότι μας καταπιέζει και μας εκβιάζει. ΕΛΕΟΣ!!!
Ουδέποτε η γιατρός απείλησε ασθενή με αποπομπή από τη μονάδα, απεναντίας άνοιξε 5η βάρδια για να εξυπηρετήσει περισσότερους ασθενείς ώστε να μη μετακινούνται, «φορτώθηκε» περισσότερες εφημερίες χωρίς να της το επιβάλλει κανείς, παρ΄όλες τις πιέσεις που δεχόταν να μη το κάνει.
Η μόνη αντιπαράθεση που έχει με τη διοίκηση, αφορά στη σωστή στελέχωση της μονάδας από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συνεχώς ζητά από τη διοίκηση να φέρει κι άλλους γιατρούς κι άλλες νοσηλεύτριες έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει 6η βάρδια και τμήμα περιτοναϊκής.
Το τηλέφωνο της είναι ανοιχτό για τους ασθενείς ακόμα και όταν δεν εφημερεύει.
Η Κα Βασιλείου είναι απαιτητική στη δουλειά της και θέλει το καλύτερο για τους ασθενείς της, αυτό όμως φαίνεται ότι ενοχλεί, γιατί χαλάει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, κι έτσι δέχεται συνεχώς 4 χρόνια τώρα έναν βρώμικο πόλεμο, που απώτερο σκοπό έχει να την αναγκάσουν να φύγει.
Όλοι οι ασθενείς της μονάδας στεκόμαστε στο πλευρό της και καταδικάζουμε κάθε ενέργεια, εναντίον της και εναντίον του συλλόγου.
Την ευχαριστούμε που αγωνίζεται για μας, παρ΄ όλες τις βρωμιές που εκτοξεύουν κατά καιρούς εναντίον της.
Ας μπει επιτέλους μια τάξη σε αυτό το Νοσοκομείο, να σταματήσουν να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα σπιλώνοντας ονόματα και υπολήψεις ανθρώπων που προσφέρουν με προσωπικό κόστος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

41 σχόλια:

  1. ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΣΕΣΘΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ που τα ξέρεις όλα αφού τα γράφεις μπράβο σου

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΜΑ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Κα Βασιλείου είναι ευθύς χαρακτήρας και μερικές φορές είναι απότομη.Ποιός δεν θα ήταν με τέτοιο πόλεμο εκεί μέσα(όπως βγαίνει τώρα προς τα έξω με ολα αυτα τα χαρτιά)με τόσους ασθενείς,τόση δουλειά(όποτε πάμε όλο εκεί είναι από το πρωί ως το βράδυ)και με τόση ευθύνη;Για αυτό πιστεύω δημιουργεί εχθρούς γιατί εμείς είμαστε μαθημένοι να χαμογελάμε από μπροστά και με το βαμβάκι να σφάζουμε από πίσω.Κρίμα.Τόσο δύσκολο είναι να βοηθήσουμε τους καλούς γιατρούς να παραμένουν στην πόλη μας;Πάντα σάμπως θα έχουμε χρόνο να τρέχουμε Θεσαλονίκη και Πτολεμαίδα;Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ;ΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΖΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
  3. Γιατί το neaflorina δεν δημοσιεύει και την αρχική επιστολή του νεφροπαθή, για να μπορεσει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια ;
    Επειδή είναι ανώνυμη ; Μα οι λόγοι της αναγκαστικής του ανωνυμίας περιγράφονται πολύ καλά στην επιστολή.
    Μήπως επειδή και το neaflorina απειλείται από την Κα Βαιλείου και τους δικηγόρους της, επαλήθεύοντας έτσι την αρχική επιστολή ;
    Το κλίμα στη μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο της φλώρινας είναι δραματικό κι αυτό δεν μπορεί να κουκουλωθεί με δήθεν εγκωμιαστικές ανακοινώσεις του συλλόγου νεφροπαθών φλώρινας, τις οποίες συντάσει η ίδια και βάζει τους νεφροπαθείς του τοπικού συλλόγου να την υπογράψουν.Αυτούς που είναι σχεδόν άμεσα εξαρτώμενοι από την ίδια λόγω της φυσικής τους υγείας αλλά κυρίως λόγω της οικονομικής τους φτώχιας.
    Ας ψάξουν λοιπόν αν υφίσταται κάποια ποινική εμπλοκή της Κας Βασιλείου με πρώην αποβιώσαντα νεφροπαθή στηη μοναδα τεχνητού νεφρού φλώρινας ονόματι Χορταρέα.
    Επίσης ας ελέγξουν αν ένας εκ των πολλών συνεργαζόμενων με την ιδια συναδέρφων της ιατρός, ονόματι Αλεξάκης, έχει κάνει καταγγελία
    εναντίον της ίδιας στον τοπικό ιατρικό σύλλογο φλώρινας και ΓΙΑΤΙ ;
    Και γιατί άραγε η διοίκηση του νοσοκομειου δεν εξέδωσε ακόμα κάποια ανακοίνωση και δεν έλαβε κάποια θέση ;
    Πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε δημοσιεύεται ακριβώς γιατί είναι ανώνυμη και δεν έχουμε καν τα στοιχεία του επιστολογράφου στη διάθεσή μας, παρά μόνο ένα e-mail που, άγνωστο είναι, εάν πρόκεται για e-mail υπαρκτού προσώπου.
      Μην έχετε φαντασιώσεις. Δεν υπάρχει καμιά απειλή εις βάρος μας. Ούτε φυσικά και της πλειονότητας των τοπικών ΜΜΕ που ΔΕΝ δημοσίευσαν την επιστολή, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.
      Εσείς βέβαια κάτι παραπάνω θα γνωρίζετε. Θα ήταν χαρά μας αν μας τα παρουσιάζατε και επώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Η αντικειμενική δημοσιογραφία δημοσιεύει όλες τις απόψεις ώστε οσοι διαβάζουν να έχουν σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Το εάν τοπικά ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν και τα δημοσίευσαν το "tromaktiko" "zougla" είναι καθαρά θέμα του καθενός πώς αντιλαμβάνεται την ενημέρωση και πώς την κατευθυνόμενη ενημέρωση.

      Διαγραφή
    3. Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε. Σταματήστε να μας διαβάζετε λοιπόν και εμάς και όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Αλήθεια όμως, μια ενδεχόμενη ποινική ευθύνη, θα την αναλάβετε εσείς ή περιμένετε να βγάλουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά για χάρη σας; Γιατί φαίνεται πως είστε γνώστης και των νομικών θεμάτων και της ίδιας της καταγγελίας αν όχι ο γράφων.
      Και θα σας επαναλάβω, είναι πολύ απλό να υπάρξει μία ενυπόγραφη καταγγελία προς τα ΜΜΕ και κυρίως προς την Εισαγγελία.
      Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα μαθήματα περί αντικειμενικής και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας και ελάτε στο προκείμενο.
      Αποδείξτε τις καταγγελίες σας ή υπογράψτε τες ή έστω δώστε μας τα στοιχεία του καταγγέλοντος χωρίς να δημοσιευτούν. Τότε ασφαλώς και θα δημοσιευτούν οι καταγγελίες σας με μεγάλη μας χαρά και φυσικά θα αναλάβετε και την ευθύνη των γραφόμενων σας.

      Διαγραφή
    4. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ εδώ.Υπάρχει κανένας σε αυτή την πόλη που να μη τον έχω εκβιάσει ;;;;;;;;;;;Παρακαλώ αν υπάρχει ας εμφανιστεί!!!

      Διαγραφή
    5. οοοοοοοοΟΟΟΟΟχιιιι άλλο κάρβουνο !!!!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ!!!

      Διαγραφή
    6. Τους δέρνετε τους γιατρούς τους βρίζετε δεν τους σέβεστε τους συκοφαντείτε αλλά περιμένετε να έχετε γιατρούς και να ναι και καλοί.Ε ρε Σόιμπλε που σας χρειάζεται.

      Διαγραφή
    7. βρε λύσσα κακιά να δημοσιευτεί και στο ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ!!Δεν σας φτανουν ολα τα αλλα πανελληνια σαιτ;Θελετε να βαλετε τους δικούς σας να τα χώσουν χοντρά,ε;Ρίξε κι αλλλη λασπη.Δώσε ποοοοόνο!!!!

      Διαγραφή
    8. Οι καταγγελίες στον Εισαγγελέα αν υπάρχουν θα χαν φτάσει και στ νοσοκομείο.Κι έτσι όπως φαίνεται να εννοηθεί εδώ είναι ότι ίσως και να τους πέθανε τους ασθενείς.Τότε θα ήταν σε διαθεσιμότητα.Αυτό είναι πολύ βαρύ και σηκώνει αγωγή.Οι καταγγελίες στον ιατρικό σύλλογο οδηγούν σε άμεση απολογία του γιατρού και ενημέρωση της υπηρεσίας.Επομένως δεν θα χρειάζονταν ψάξιμο.Κάποιος έχει μαζέψει ένα σωρό μπούρδες από κουτσομπολιά.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 6.26μμ που φαίνεσαι γνώστης πολλών πραγμάτων,τα Σωματεία έχουν και διασυνδέσεις στην πανελλήνια ομοσπονδία τους.Αρκούσε μια επώνυμη καταγγελία σοβαρή και με στοιχεία για να πληρώσουν αυτοί τους δικηγόρους.Άσε λοιπόν τις τρίχες ότι είναι πάμφτωχοι οι ασθενείς.Εγώ προσωπικά ξέρω τουλάχιστον δύο νεφροπαθείς με συγγενείς πρώτου βαθμού δικηγόρους που θα αναλάμβαναν προφανώς ΤΖΑΜΠΕ κάθε σοβαρή με στοιχεία καταγγελία ΕΠΩΝΥΜΗ.Αφήστε τα σάπια λοιπόν και τους γιατρούς να δουλέψουν γιατί σας πήραμε μυρωδιά.Εδώ είναι Φλώρινα και ξέρουμε πως δουλεύετε.Βγάζοντας τη γιατρό τους ότι τους χειραγωγεί θα τους βγάλετε αναξιόπιστους κι ότι οι ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που έχουν κάνει οι νεφροπαθείς στο νοσοκομείο σε άλλα πρόσωπα θα τις βγάλετε ότι έχουν γίνει με φόβο και τρόμο.Για να τους βγάλετε ψεύτες.Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

      Διαγραφή
    10. Από τη μιά η επιστολή λέει ότι η γιατρός είναι σε κόντρα με τη διοίκηση κι από την άλλη ο ανώνυμος 6.26μμ ρωτά τη διοίκηση γιατί δεν πήρε θέση ακόμη σαν να καλύπτει δηλαδή.Αποφασίστε μεταξύ σας τι θέλει να πει ο ποιητής γιατί καρφώνεστε μόνοι σας.

      Διαγραφή
    11. 6.26 μμ ανωνυμε που μαλλον κατι ξερεις για το κειμενο που ξέρεις εσύ πως είναι το κλίμα στη μονάδα αιμοκάθαρσης;Δραματικό μπορεί να το κάνουν επί τούτου ΚΑΠΟΙΟΙ.η ανωνυμη επιστολη κατηγορει το γιατρο.Οι ασθενεις λενε αλλα.Γιατι δε λες για τους νοσηλευτες κατι οτι μπορει να ειναι στραβο να πουμε;μαλλον εισαι πολυ κακα πληροφορημενος προκατειλημμενος η κατι αλλο τρεχει.Πάντως υποληψεις δεν θιγουμε ετσι και μενουμε ατιμωρητοι.Αυτο ειναι μπουλινγκ.

      Διαγραφή
    12. ψάχνουμε λοιπόν έναν/μία που είναι δικηγόρος.Το κείμενο καθώς και το σχόλιο εδώ είναι γραμμένο από άριστο γνώστη του λόγου.Είναι ο γράφων γιατί ευλογεί τα γένια του.Πιστεύει ότι αυτά που γράφει στην εποστολή είναι αλήθεια;Τότε γιατί δεν καταγγέλει επώνυμα;Ποιός είναι ο στόχος της επιστολής;Γιατί στάλθηκε ανώνυμα σε όλα τα blogs;Γιατί τόση αγωνία να δημοσιευθεί κι από το Νέα Φλώρινα ενώ έχει δημοσιευθεί πανελληνίως;Γιατί τόση πίεση στο Νέα Φλώρινα να δημοσιευθεί;Γιατί ενώ γράφει ότι η γιατρός είναι σε αντιπαράθεση με την διοίκηση ταυτόχρονα κατηγορεί την διοίκηση για συγκάλυψη;Γιατί άφησε να εννοηθεί πως και ο ιατρικός σύλλογος δεν έκανε τίποτα;Τόση πια δύναμη και μέσα έχει αυτή η Βασιλείου;Η λέξε δραματικό περιλαμβάνεται και σε έγγραφα που συγγράφουν συγκεκριμένοι μέσα στο νοσοκομείο.Ποιός έχει συμφέροντα να χτυπήσει τη γιατρό με πανελλήνια εμβέλεια;Τόσο μίσος διέγειρε η γιατρός ή μήπως είναι κάτι άλλο στη μέση;Γιατί να είναι ανώνυμη η επιστολή για να δυσχεράνει την ποινική δίωξη;Ως γνωστόν οι αιμοκαθαιρόμενοι δεν φυλακίζονται.Ως δικηγόρος λοιπόν θα έπρεπε να το γνωρίζει.Μήπως είναι πολλοί μαζί;Αυτό δείχνει σχεδιασμό.Ποιός μισεί τη γιατρό και ταυτόχρονα την διοίκηση και έχει τόσο καλό λόγο και έχει κάποιο όφελος από την βλάβη της γιατρού;Ενδιαφέρεται να φύγει η γιατρός και να γίνει τι μετά;Έχει έτοιμο γιατρό να φέρει ή αδιαφορεί αν κλείσει η αιμοκάθαρση;Πως γνωρίζει ότι οι μονάδες αιμοκάθαρσης θεωρούνται προνομιακές για τις νοσηλεύτριες;Και τι τους νιαζει αυτό τους ασθενείς;Μήπως θέλει να σκορπίσει φόβο ανάμεσα τους ότι ο γιατρός θα διώξει τις νοαηλεύτριες και θα κλείσει την μονάδα για να στραφούν εναντίον της ;Μα τότε ποιός τρομοκρατεί τους ασθενείς ;Η γιατρός ή ο γράφων δημιουργώντας εντυπώσεις;Ο δε επίλογος της επιστολής είναι ασύνδετος εντελώς με το κείμενο.Έχει γραφτεί από υστερικό άτομο.Πως είναι δυνατόν να εκτεθεί διευθνώς από την μονάδα αιμοκάαθρσης η φλώρινα;Κορώνα ανθρώπου υστερικού με υπερβολικό λόγο που αν διάβαζα μόνο αυτό θα πίστευα ότι το έγραψε γυναίκα.Ίσως πάλι οι υποβολείς να ήταν πολλοί και το τέλος να υποδείχθηκε από γυναίκα.Θα έλεγα δε πως είναι και Ιχθύς ή Λέων στο ζώδιο γιατί έχω κληρονομικό χάρισμα και καταλαβαίνω την υπερ ολή.Ο δε γράφων είναι μάλλον Δίδυμος ατο ζώδιο.

      Διαγραφή
    13. Φίλε 12.08 πμ δεν ξέρω αν έχεις κληρονιμικό χάρισμα ή όχι αλλά με έκανες και γέλασα.Τα ερωτήματα σου ενδιαφέροντα.Πιστεύω ότι ο Εισαγγελέας ψάχνοντας αν υπάρχει κίνδυνος για τους ασθενείς θα βρει και ποιός το έκανε.Προσωπικά πιστεύω πως η γιατρός κάτι καλό θα έκανε.Τον τεμπέλη και τον αχαίρευτο στο ελληνικό δημόσιο κανένας δεν τον πειράζει.Μάλλον τους χαλάει τη σούπα.

      Διαγραφή
  4. ονομαζωμαι Ηλιαδης Παυλος κανω αιμοκαθαρση 18 χρονια απο τον ιουλιο του 1997 εγκατασταθηκα στη θεσσαλονικη λογω εληψεως μοναδας στη φλώρινα .το μονο αξιωποστο οργανο ειναι πάντα Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΛΛΕΙΕΣ ΕΠΟΝΥΜΑ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πράγματι η επώνυμη επιστολή θα έδινε αντικειμενική βάση στα όσα καταγγέλοντε ."καπνός χωρίς φωτιά" με λίγα λόγια .

      Διαγραφή
    2. Μάλλον πρόκειται για ενδονοσοκομειακές κόντρες.Κάποιοι επιθυμούν να καταστρέψουν την επαγγελματική φήμη της γιατρού.Τόση κακία πάντως δεν περνάει απαρατήρητη.Ας κοιτάξει στους ορκισμένους εχθρούς της και στο τι συνέβη το τελευταίο διάστημα. Καλό είναι επειδή αφορά ΑΣΘΕΝΕΙΣ να επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ο Εισαγγελέας και να διερευνήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ. Όχι πάνω πάνω και χαζά. Να ψάξει τα πάντα , τα οικονομικά τους κυρίως.

      Διαγραφή
    3. Όποιος φοβάται και είναι φτωχός πάει στον Εισαγγελέα μόνος του και καταγγελλει συγκεκριμένα περιστατικά με ημερομηνίες και άλλα σχετικά,Και ζητά βοήθεια και προστασία. Δεν βγαίνει πανελλαδικά να ξερνάει τόσο φαρμάκι που άμα δαγκώσει τη γλώσσα του θα δηλητηριαστεί ο ίδιος και θα πεθάνει !

      Διαγραφή
  5. οραίος ο ύμνος στον λόρδο βασιλείου, μπραβο, τέτοιο υποτελες σωματηο δεν ξανάγινε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ανώνυμε 7.48 είχες και στο χωριό σου σωματείο και τον Τσε Γκεβάρα γείτονα;Ή έχεις μήπως δει λόρδο στη ζωή σου;

      Διαγραφή
  6. να δημοσιευθεί η επιστολή, άλλωστε είναι γνωστή σε όλους, και ας κρίνει ο κόσμος και οι αρχές ποια είναι η αλήθεια και ποιά όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η γιατρός είναι πάρα πολύ καλή και μόνο που κρατάει τη μονάδα μόνη της τόσα χρόνια κάτι λέει.Αχάριστοι θα είναι ολοι αυτοί που τους κρατάει στη ζωή να τη βρίζουνε.Αλλα έτσι κάνουμε εμείς όλα μας φταίνε εκτός από μας.Θα το κλείσουμε το νοσοκομείο και θα ησυχάσουμε.Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πρώτη επιστολή είναι γεμάτη αοριστίες και γενικολογίες.Στόχο έχει να διασύρει τη γιατρό με ψεύδη και ανακρίβειες.Να προκαλέσει ταραχή και μάλλον να σταματήσει κάτι. Μια έρευνα ίσως για το νοσοκομείο;Το μόνο που λέει είναι ότι η γιατρός διεκδικεί από τη διοίκηση προσωπικό και στέλνει τους αρρώστους.Αναφέρει περιστατικά συγκεκριμένα;Ο Εισαγγελέας δεν είναι μπούφος να γίνονται σημεία και τέρατα και να μην επεμβαίνει ούτε ο Ιατρικός σύλλογος θα το άφηνε έτσι.Άρα καπνός άκαπνος άσφαιρος αλεξίσφαιρος βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το σωματείο νεφροπαθών φλώρινας δεν είναι υποχείριο κανενός.Υποχείρια μάλλον είναι όλοι αυτοί που τις τελευταίες μέρες γράφουν όλες αυτές τις κακοήθειες.Δεν ξέρουμε μόνο ποιών.Αλλά μπορούμε να φανταστούμε ποιοί έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και συ ρε φίλε λαχανογορίτη το Ε9 μας βλέπεις και ξέρεις άμα είμαστε πάμφτωχοι, άποροι και ανάπηροι;Σα δε ντρέπεσαι να μας παίρνεις όλους μπάλα.Λεφτά υπάρχουν ρε φίλε.Και μη το παρατραβάς γιατί φτάνουν και για μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω διαβάσει την καταγγελία του"νεφροπαθούς"στο tromaktiko κλπ blogs που έχουν πολύ μεγάλη κυκλοφορία.Πρόκειται για αήθη διαπόμπευση.Γνώμη μου είναι πως η γιατρός,που το επάγγελμά της βασίζεται στην εμπιστοσύνη που νιώθει ο ασθενής σε αυτόν,πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της και την μονάδα στην οποία υπηρετεί.Δεν μπορώ να φανταστώ πως ασκεί ιατρική σε τέτοιο περιβάλλον.Οι ασθενείς αφήνουν αιχμές για διοίκηση και νοσηλεύτριες(λένε ότι αυτές τους κλείνουν το στόμα),ο νεφροπαθής στην καταγγελία του κατηγορεί τη γιατρό και εμμέσως και την διοίκηση που αν ειναι η ιδια για τα 4 χρονια πως ειναι δυνατον να μην ξερει τι γινεται εκει μεσα και βγαζει λαδι τις νοσηλευτριες.Οπότε υπάρχει κόντρα ασθενών-νοσηλευτριών-διοίκησης και νοσηλευτριών-ιατρού-διοίκησης.Δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν ποιοι κανουν τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι ένας ασθενής Δ.Τ και ζω στο εξωτερικό.Είχα την ευκαιρία από πρώτο χέρι να διαπιστώσω την κατάρτιση της ιατρού, η οποία συνέβαλε στην αποφυγή μείζονος προβλήματος στην υγεία μου, δεδομένου ότι πολύ έγκαιρα αντιμετωπίστηκε από την ιατρό λόγω ακριβής διαγνώσεως.Επίσης , γνωρίζω το χαώδες σύστημα της οργανωτικής δομής στην Ελλάδα.Το σύστημα ότι διαφέρει έχει την τάση να το αποβάλλει.Λυπηρό γιατί οι επιπτώσεις είναι σε όλους εμάς που χρειαζόμαστε υπηρεσίες υγείας.Τους ικανούς ιατρούς η πολιτεία πρέπει να φροντίζει να τους αναβαθμίζει και όχι να τους περιθωριοποιεί και να τους αποβάλλει από το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα πράγμα θυμάμαι και θέλω να καταθέσω : Υπάρχουν "ομάδες " που θησαύρισαν τον καιρό που οι μετακινήσεις γινόντουσαν σε άλλες πόλεις. Και πίεσαν πολύ την καθυστέρηση λειτουργίας της τοπικής μονάδας! !! Έλεος πια!!! Θα κλείσουν όλα επειδή η τσέπη κάποιων γεμίζει με το κλείσιμο του νοσοκομείου;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φτάνει με την τρίχα τριχιά.Πέντε γιατροί είναι όλοι κι όλοι στο νοσοκομείο εύκολο είναι να μάθουμε και ξέρουμε κιόλας ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι.Τώρα όσο για την πρώτη καταγγελία ένα τηλέφωνο μακριά είναι η απάντηση ένα στον εισαγγελέα κι ένα στο σύλλογο των γιατρών της πόλης.Άμα δεν υπάρχουν καταγγελίες εκεί δεν υπάρχει και θέμα.Εκτός κι αν κάποιοι δε θέλουν τη γιατρό και πάνε από σαχλαμάρες να στήσουν θέμα.Όπως και να έχει είναι θέμα του Εισαγγελέα,επειδή η γιατρός διασύρεται και είναι σημαντική η καλή φήμη στο λειτούργημα της και επειδή εμπλέονται ασθενείς οι οποίοι και σε τέτοιο κλίμα πρέπει να προστατευθούν.Συνηθίζω να πιστεύω ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά αλλά στο δημόσιο δυστυχώς όποιος έχει την ατυχία να θέλει να βελτιώσει κάτι συναντά τούβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στους ασθενείς που βγήκαν και στήριξαν την γιατρό τους.Μπραβο και στην γιατρό τους γιατί για να την πολεμάνε έτσι σίγουρα κάτι καλό κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ τα λαμογια σε αυτη τη χωρα κανενας δε τα κυνηγαει

      Διαγραφή
  16. ΚΡΑΖΕΙΣ ; ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ !!!!! Μπράβο στους ασθενείς που λένε κι ένα μπράβο στους γιατρούς τους γιατί έτσι όπως το πάμε θα το κλείσουμε μόνοι μας το νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΗΜΩΝΕΙ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;ΓΙΑΤΙ;ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΙΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙ;ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΤΟΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;ΑΝ ΑΥΤΗ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΟΣ;ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το γραμμα των νεφροπαθων ειναι πολυ ωραιο μπραβομστο σωματειο τους που βγηκε αμεσως να πειμτην αληθεια και μακαρι να υπαρχουν ακομα γιατροι που σεβονται και τιμουν τον ορκομτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ;

      Διαγραφή
  19. τα προηγούμενα ερωτηματικά υπεβληθησαν από τον Σέρλοκ Χολμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.