Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Μυστήριο με τον 35χρονο εμπρηστή στη Φλώρινα

Ούτε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας δεν άνοιξε το στόμα του ο 35χρονος που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στη Φλώρινα, ανάβοντας φωτιές στα λεβητοστάσια πολυκατοικιών με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές συνολικού ύψους σχεδόν 40.000 ευρώ!
Όταν ξέσπασαν διαδοχικές πυρκαγιές τις νύχτες της Μεγάλης Πέμπτης και Παρασκευής στα λεβητοστάσια τριών πολυκατοικιών, οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με πυρομανή. Μετά από έρευνες και συνεχείς περιπολίες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 35χρονο μετά την τέταρτη κατά σειρά πυρκαγιά που έβαλε σε άλλη μια πολυκατοικία, τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, προκαλώντας φθορές ύψους 22.000 ευρώ.
Όμως, ο εμπρηστής που είχε ήδη προκαλέσει ζημιές ύψους 17.000 ευρώ στις άλλες τρεις πολυκατοικίες, δεν εξήγησε τι τον ωθούσε στην καταστροφική μανία του. Λόγω της άρνησής του να μιλήσει, οι δικαστικές αρχές διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο και το πόρισμα αναμένεται.

Πηγή: seleo.gr

5 σχόλια:

  1. Ας μην πέσουν οι δικαστές στην παγίδα ότι είναι δήθεν ψυχοπαθής. Υπάρχει και η μέγγενη και τότε θα λαλήσει. Και ας πουν και το όνομά του για να προφυλάσσεται ο κόσμος.Καμία λύπη για τον εγκληματία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονίστε να τον βγάλετε και αυτόν 'τρελό' τώρα και να γλυτώσει τη φυλακή ενώ θα μας έκαιγε ζωντανούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λέξη τρελός και ψυχοπαθής δεν ειναι συνώνυμα. Μόνο αυτό σου λέω.

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξένος είναι....δεν ειναι λαμπρό τέκνο της Φλώρινας....
    κρίμα στους νοικοκυραίους γιατί δε ξέρω ποιος θα τους αποζημιώσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.