Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Μια έκθεση ενάντια στη βία κατά των γυναικών (video)

Εγκαινιάστηκε χθες στην πινακοθήκη του «Αριστοτέλη» η «έκθεση ενάντια στη βία κατά των γυναικών» που διοργανώνουν ο δήμος Φλώρινας και το τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Φλώρινας.
Η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας με στόχο την καλλιτεχνική δημιουργία για την ευαισθητοποίηση των επισκεπτών στα θέματα της έμφυλης βίας και της προστασίας των γυναικών στο κοινωνικό σύνολο.
Στο video μιλούν ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου, η επίκουρη καθηγήτρια του ΤΕΕΤ και επιμελήτρια της έκθεσης Αγγελική Αυγητίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο υπεύθυνος της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του «Αριστοτέλη» Νίκος Ταμουτσέλης και ο κοινωνιολόγος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ματθαίος Καργάκης.



2 σχόλια:

  1. Η βία εναντίον των γυναικών είναι έγκλημα και πρέπει να καταπολεμηθεί. Η έκθεση δεν μπορώ να καταλάβω τι προσφέρει πέρα από την προβολή κάποιων ανθρώπων;;;;;; Χρειάζονται άλλες δράσεις και διαπαιδαγώγηση από τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.