Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βαλκανική νίκη για τον «Shogun»

Με μεγάλη συμμετοχή το Σάββατο 14.03.2015 πραγματοποιήθηκε το βαλκανικό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αθλήματος του TAE-KWON-DO στο "Jana Σαντάνσκι " στην πόλη των Σκοπίων (F.Y.R.O.M).
Συμμετείχαν 159 αθλητές από 8 Βαλκανικές χώρες και μαζί τους ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN”, πρωτοπόρος για τη Φλώρινα στο Ολυμπιακό Άθλημα του TAE-KWON-DO.
Μετά το 1989 που το χρυσό μετάλλιο έφερε στην πόλη μας από τους Βαλκανικούς αγώνες στο Βελιγράδι ο Κούσιας Αντώνιος είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να πούμε ότι ξανά επέστρεψε πάλι στις 14.03.2015 με τον αθλητή του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN” Γεωργιάδη Ιωάννη που έπαιξε στην κατηγορία ανδρών -80Kgr όπου σε αυτήν την κατηγορία αγωνίζονταν 5 πολύ δυνατοί αντίπαλοι Πανευρωπαïκού επιπέδου.

Οι δυο πρώτοι αντίπαλοι ήταν εύκολοι και μας έδωσαν το εισητήριο για τον τελικό. Στον τρίτο αγώνα που ήταν και ο πιο δύσκολος με αντίπαλο τον Σέρβο Πρωταθλητή στους πρώτους δύο γύρους οαγώνας ήταν ισόπαλος και στον τρίτο γύρω με ένα δυνατό λάκτισμα μας έδωσε τον πόντο της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 40 δεύτερα κατάφερε να ροκανίσει το χρόνο και να βγει νικητής με σκορ 5-4. Ήταν ένας πολύ συναρπαστικός με πολύ ένταση και αγωνία κατάφερε να εντυπωσιάσει σχεδόν όλους τους παρεβρισκομένους και να δώσουν την αμοιβή στον αθλητή το χειροκρότημα.



Σε δηλώσεις του ο Τεχνικός Σύμβουλος του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN” Βουλγαρίδης Αθανάσιος 7DAN της Πανευρωπαïκής Ομοσπονδίας TAE-KWON-DO αναφέρθηκε στα εξής: «Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να φέρουνε Βαλκανική πρωτιά στη Φλώρινα και υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να συνεχίσει τις πρωτιές ο σύλλογος μιας και η μόνη του ασχολία και απασχόληση είναι να προπονεί πλέον τους αθλητές μας».



Σε δηλώσεις της και η Πρόεδρος του Συλλόγου είπε τα εξής «Για άλλη μια φορά τιμήσαμε την πόλη μας και να ακούστηκε πέρα από τα σύνορα χάρη στο έμπειρο προπονητικό τιμ και στην πολλή καλή συνεργασία αθλητών προπονητών καταφέραμε μια νίκη πολλή σημαντική». 

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας SHOGUN συγχαίρει θερμά τον αθλητή και ευελπιστεί τέτοιου είδους αξιόλογα αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον προάγοντας τον πολιτισμό την παιδεία και κατά συνέπεια την πρόοδο και την εξέλιξη σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Ως σύλλογος θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

4 σχόλια:

  1. Πρώτον το πρωτάθλημα δεν ήταν βαλκανικό μιας και στα επίσημα βαλκανικά, ευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα παίρνουν μέρος εθνικές ομάδες και ΟΧΙ σύλλογοι. Ένα απλό τουρνουά OPEN ήταν.

    Δεύτερον δεν υπήρξε καμία συμμετοχή στο τουρνουά από τον σύλλογο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ “SHOGUN” αλλά από τον σύλλογο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

    Τρίτον ο αθλητής Γιάννης Γεωργιάδης αγωνίστηκε στην κατηγορία Seniors -80kgr και σε σύνολο 5 αθλητών κατετάγη 5ος χάνοντας στον έναν και μοναδικό αγώνα που έπαιξε από τον Βούλγαρο PLAMEN MAHLADJANOV.

    Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι από φαντασία τα πάτε θαυμάσια, η παράγραφος στην οποία περιγράφετε τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητής απέκλεισε τους 2 πρώτους αντιπάλους, και κατόπιν ροκάνισε το χρόνο στον τελικό διεκδικεί OSCAR σκηνοθεσίας για το επόμενο ROCKY!!!!!!

    Δυστυχώς για εσάς το internet είναι ένας αδιάψευστος μάρτυρας.

    http://live.tae.kwon.do/Tournament/1st-feniks-open/Draw/113?type=cat&isFghts=1&ag=695

    Υ.Γ Μπορείτε να μας πείτε ποια ήταν η αντίδρασή σας, σχετικά με τη συμμετοχή του αθλητή των Σκοπίων από τον σύλλογο Makedonska Falanga;;;;;;;;;; Η Ελληνική Ομοσπονδία τι έχει να πει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ton vgalate pou ton vgalate fwtografia, forestetou xryso metallio oxi xalkino. H parapliroforisi se olo tis to megaleio.
    MOUFAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις…» Δυστυχώς αυτό, αν και πολύ αληθινό, έχει πάρει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις, σε μία Ελλάδα που όλοι πασχίζουν για την καθημερινή τους επιβίωση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου βασιλεύει η αναξιοκρατία, και στην καλύτερη των περιπτώσεων η μετριοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε βρε, και ολυμπιονίκες ... στον ύπνο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.