Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ξυλοδαρμό ιατρών και νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Φλώρινας καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Φλώρινας το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα συνοδοί επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στη συνέχεια έδειραν άγρια δυο γιατρούς της χειρουργικής κλινικής που εφημέρευαν, καθώς και την νοσηλεύτρια των εξωτερικών ιατρείων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.
Αναφέρουμε ότι τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν ολοένα και συχνότερα τα τελευταία χρόνια στο δημόσιο σύστημα υγείας. Γιατροί, νοσηλευτές και λοιποί εργαζόμενοι, δέχονται φραστικές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από εξαγριωμένους ασθενείς και συνοδούς.
Τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Φλώρινας είμαστε στην ίδια πλευρά με τους ασθενείς και ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους, πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια της αντοχής μας. Θεωρούμε άδικο, η οργή των ασθενών να στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους, οι οποίοι εργάζονται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και δεν φέρουν καμία μα καμία ευθύνη για την λειτουργία και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία.
Πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι η ισοπέδωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η οικονομική ανέχεια των συμπολιτών μας οδήγησε σε αυξημένη προσέλευση των ασθενών στο νοσοκομείο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά από την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.
Πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, ότι το δημόσιο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα το Νοσοκομείο Φλώρινας, λειτουργεί με τραγικές ελλείψεις προσωπικού και διαρκώς μειούμενη χρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια που είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της ασκούμενης πολιτικής των περικοπών στην υγεία. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε πέρυσι, 3 Σεπτεμβρίου, στο Παμφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο.
Πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι εμείς πρώτοι αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας το οποίο θα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη.
Πρέπει να γνωρίζουν όμως οι συμπολίτες μας ότι τέτοιου είδους περιστατικά και συμπεριφορές είναι κατακριτέα και δεν γίνονται αποδεκτά.
Ζητούμε από την Διοίκηση να ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο και να πράξει ότι προβλέπεται για την προάσπιση της ασφάλειας των εργαζομένων, οι οποίοι εκτίθενται καθημερινά σε τέτοιες καταστάσεις.

Καταγγέλλουμε λοιπόν την επίθεση στους συναδέλφους μας, και προχωρούμε αύριο 19 Μαρτίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης, σε δίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Το Σωματείο Εργαζομένων

Για την Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ
Η Νοσοκομειακή Επιτροπή

71 σχόλια:

  1. Η βία φέρνει βία δυστυχώς! Όμως αγαπητοί του νοσοκομείου η συμπεριφορά κάποιων εκεί είναι επιεικώς α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η. Μιλανε σε ασθενείς και συνοδούς σαν να είναι το νοσ/μείο του πατέρα τους. Πολλές φορές σε επιπλήτουν, λέγοντας γι αυτό ήρθες;Μάλιστα καποιες νοσοκόμες προκλητικά λένε να τις ευχαριστούμε που υπάρχει νοσ/μείο!!! Μήπως τελικά αν κλείσει και βρεθούμε όλοι σε καστορια και κοζανη θα αγαπηθούμε και θα ενωθούμε; ΕΛΕΟΣ! Ας σοβαρευτουν ολοι εκεί ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΟ Γ Ν ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ? ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΜΕ 500 ΕΥ ΡΩ ΚΑΙ 0 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ? ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.

      Διαγραφή
    2. 6:54 κατακριτέος ο ξυλοδαρμός αν έγινε. Το νοσοκομείο δεν είναι του πατέρα σου και υποδείξεις δεν δεχόμαστε.

      Διαγραφή
    3. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Σεβασμό πρώτα από όλους οφείλεται προς αυτόν που πληρώνει με τους φόρους τον συνανθρωπο στο χώρο όπου βγάζει το ψωμί του μια κσι ακόμα δεν βρέθηκε ο χώρος όπου το ψωμί βγαίνει έτοιμο ψημένο από μόνο του.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟ ..ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ MΑΣ ΛΕΝΕ;;;;....


    ΕΔΩ ΣΥΝΕΒΗ ΑΓΡΙΟΤΑΤΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ...



    ΦΛΩΡΙΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δυο ερωτήσεις.
    1η: Οι πολίτες που ξυλοκόπησαν τους ιατρούς και τη νοσηλεύτρια ήταν ημεδαποί ή νεοφώτιστοι;;;
    2η: Ακόμη και νεοφώτιστοι να ήταν δεν σηκώθηκαν στα καλά καθούμενα από το ωραίο τους τσαντιράκι να ρθουν να σας δείρουν χωρίς λόγο.
    Κάτι θα κάνατε κι εσείς. Είναι γνωστό οτι οι γιατροί δεν έχουν την καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους άρρωστους πολίτες.
    Ευκαιρία ψάχνετε για στάση εργασίας.
    και μια παρατήρηση: το τηλέφωνο του νοσοκομείου για τα ραντεβού έχει αλλάξει και δεν υπάρχει καμια ειδοποίηση ουτε καν στη παλια γραμμή.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.κάθεσαι άρρωστος στη γραμμή και περιμένεις να κλείσεις ραντεβού σε μια γραμμή που δε θα απαντήσει ποτέ..ε αν ήταν αυτοι που σαν έδειραν γι αυτο το λόγο.καλα σας εκαναν.ε μα πια.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνυση καταθέσατε; Με γενικόλογες ανακοινώσεις και 2ωρες στάσεις εργασίας, οι θύτες σπάνε πλάκα....
    Υ.Γ. politically correct η ανακοίνωση, για την ταυτότητα των δραστών σιγήν ιχθύος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύσκολα τα πράματα.. Μάλλον στην Διοίκηση θα πρέπει να πάνε οι ευθύνες όμως που επιτρέπει την λειτουργία κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ!! ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΠΕΙ (ΕΝ ΩΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ) Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ/ΗΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι γνωστό ότι το νοσοκομείο Φλώρινας τάιζει υδραυλικούς ηλεκτρολόγους γραμματείς και μάγειρες όμως στην περίθαλψη πάσχει! Και η ευθύνη είναι των Διευθυντών Διοικητών Βουλευτών και πρώην Νομαρχών και περιφερειαρχών! Αν λοιπόν δεν ασχοληθούν οι τελευταίοι οι πρώτοι θα ψάχνουν δουλειά σε λίγο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α!, Για αυτό σήμερα όλοι στα εξωτερικά ήταν ευγενικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗ ΠΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΑ Η ΜΕ ΤΑΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ?

      Διαγραφή
    3. πώς δεν έχεις αλλού να πας;
      ξανά στο δημοτικό για ορθογραφία

      Διαγραφή
  9. Λογικά όλα αυτα.,αφού η πολιτεία φρόντισε πρωτα να συκοφαντήσει τους γιατρούς η τους εκπαιδευτικούς οτι δεν κανουν τίποτε καλό και δεν προσφέρουν στους πολίτες . Εστρεψε ολους τους πολιτες εναντιον δυο ουσιαστικων πυλωνων λειτουργιας ενος συγχρονου κρατους, για να κρύψει τις δικές της ελλειψεις (διορισμούς, μισθούς, δαπάνες για τις αναγκες λειτουργιας). Αντί οι πολίτες να σταθούν στο πλευρό των γιατρών και να τους βοηθήσουν που δουλεύουν κάτω απο αντίξοες συνθήκες και με μισθούς εξευτελιστικους για το φόρτο εργασιας , απορω που κάποιοι χαίρονται που τρώνε " ξύλο" άνθρωποι που αγωνίστηκαν διάβασαν, χαραμισαν χρόνια απο τη ζωή τους... και υστερα δυσανασχετουμε που φευγουν στο εξωτερικο τα καλυτερα μυαλά για να αμείβονται τριπλασια και να μην κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα....
    Κάποιος που δεν έχει σχέση με το ιατρικό επαγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε είδες ποτέ καλά μυαλά στο νοσοκομείο της Φλώρινας?
      Μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει, έλεος.

      Διαγραφή
    2. Και όμως σε πληροφορώ ύπηρξαν εξαιρετικοί γιατροί και με τρόπους και με τρομερή κατάρτιση αλλά τους μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού και προφανώς με τέτοιο εργασιακό περιβάλλον αλλά και με αυτή την υποδομή δεν ήταν χαζοί να μείνουν σ'αυτές τις θέσεις..

      Διαγραφή
  10. Όταν φύγουν και οι τελευταίοι Γιατροί που έχουν μείνει ακόμα Ελλάδα και θα χρειάζεται να πηγαίνουμε όλοι σε ιδιωτικές κλινικές τότε θα καταάβουμε την αξία των Δημόσιων Νοσοκομείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια αξια των Δημοσιων Νοσοκομειων μιλας? Πλακα σπας η γραφεις μεθυσμενος?

      Διαγραφή
    2. Απόλυτα σωστός

      Διαγραφή
    3. Ναι καλά όταν χρειαστεί να σας πάνε σηκωτούς για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο με φορείο να τα θυμάστε αυτά που γράφετε τώρα αχάριστοι υπάνθρωποι ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
  11. ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ @@@ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συμπεριφορά των Φλωρινιωτών συμπατριωτών μου όσον αφορά το νοσοκομείο είναι άκρως ενοχική.
    Αυτό επαληθεύεται κυρίως από τον αριθμό των σχολίων σε δημοσιεύσεις που αφορούν το νοσοκομείο, σε σχέση με τον αριθμό των σχολίων σε άλλες δημοσιεύσεις.
    Αν αυτό συναρτηθεί με το γεγονός ότι τα σχόλια αυξάνονται τις ώρες αιχμής, όταν δηλαδή οι καφετέριες του νομού είναι ανοιχτές, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι και το είδος της ενοχής.
    Είναι φανερό ότι από τους 100 συμπολίτες μου, τουλάχιστον οι 70 έχουν αρνητική άποψη για το νοσοκομείο κι αυτό είναι εμφανές.
    Βέβαια οι συμπολίτες μου ως ασθενείς είναι από τους πιο κακομαθημένους κι αυτό επαληθεύεται από το ότι όταν έρχονται στη Θεσσαλονίκη υπομένουν καρτερικά ώρες αναμονής στην ουρά των εξωτερικών πχ στο "Παπαγεωργίου" για περιστατικό δικό τους ή συγγενούς τους, ενώ στη Φλώρινα ΑΠΑΙΤΟΥΝ πχ να εξεταστούν ΑΜΕΣΑ για έναν παραμελημένο βήχα εβδομάδων, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ενδιαμέσως της διαδρομής καφετέριας-οικίας, στις 10 το βράδυ κι ενώ ίσως γνωρίζουν πως μετά τις 3μμ το νοσοκομείο εφημερεύει ΜΟΝΟ για ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά, κι αν ο ειδικευόμενος ιατρός που σε ώρες εφημερίας έχει "αντιμετωπίσει" δεκάδες ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά, όταν θα έρθει το πραγματικά ΕΠΕΙΓΟΝ περιστατικό θα τον βρεί καταβεβλημένο, κουρασμένο και αναλωμένο στη διαχείριση περιστατικών τακτικού ιατρείου, με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Αναφέρω τα παραπάνω ως πατέρας ειδικευόμενου ιατρού που υπηρέτησε στη Φλώρινα μέρος της ειδικότητάς του.
    Και φυσικά οι κακομαθημένοι ασθενείς συμπατριώτες μου "εκπαιδεύθηκαν" ως τέτοιοι από τις παρελθοντικές γενιές των επιμελητών και των διευθυντών ιατρών του νοσοκομείου της Φλώρινας, μέσα από μια σχέση πελατειακής συναλλαγής από την οποία έμαθαν να μην υπολογίζουν ουρές, συνασθενείς, ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό αν κατάφερναν να κερδίσουν την εύνοια του επικεφαλής.
    Το κατά πόσο αυτοί οι κακομαθημένοι ασθενείς συμπολίτες μου μπορούν να επανεκπαιδευτούν είναι μια πρόκληση που αφορά κυρίως τη διοίκηση του νοσοκομείου καθώς και τους υπόλοιπους φορείς υγείας της περιοχής, οι οποίοι επιπλέον θα πρέπει να
    να αντιμετωπίσουν την υποκρισία και τη πονηριά του Φλωρινιώτη, ο οποίος όταν φθάνει στον δήμαρχο, τον νομάρχη ή τον βουλευτή ΔΕΝ διαμαρτύρεται για την κατάσταση της υγείας ή της παιδείας στην περιοχή του αλλά ψάχνει ρουσφέτι για να βολέψει έστω
    σε προσωρινή θέση κάποιον συγγενή του και όταν βγαίνει στην καφετέρια "ξαναθυμάται" την κατάσταση των φορέων υγείας της περιοχής του.

    Επαμεινώνδας Ελευθεριάδης
    Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστες οι παρατηρήσεις, αλλά ποιός ακούει;;;;Βρέθηκα χθές στην Πτολεμαϊδα και νοσοκομείο της.Πολύ καλό και εξοπλισμένο αλλά δεν υπάρχει προσωπικό.Και ....δυστυχώς σχεδόν παντού καπνίζουν.Το ιδιο και τα ¨καλά" εστιατόρια,ντουμάνι. Βέβαια εκεί δεν υπάρχει κρίση αφού οι οικογένειες ειναι μονιμες στον Παπακωνσταντίνου.....

      Διαγραφή
    2. Να ποινικοποιηθεί ο καφές στη Φλώρινα τις ώρες αιχμής! Έτσι δε θα νιώθετε- άμοιροι Φλωρινιώτες- ενοχές κατά πως γνωρίζει και ο κύριος Επαμεινώνδας και αφού είναι γνωστό τοις πάσοι το πόσο πονηροί και υποκριτές είμαστε εμείς οι Φλωρινιώτες.... Αλλά μπορεί να έχουμε όλα αυτά που λέτε, περιμένουμε όμως με αγωνία να μας " εκπαιδεύσετε" εσείς οι γιατροί, οι ειδικευόμενοι, οι νοσοκόμοι, όλοι αυτοί που δουλεύουν στα νοσοκομεία τελος πάντων (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, δοιοικητές κλπ) και φυσικά κι εσείς με την ιδιότητα σας! Και κάτι τελευταίο γιατρέ: υπάρχουν Φλωρινιώτες που πάνε σε άλλα νοσοκομεία και μάλιστα της Θεσσαλονίκης και υπομένουν καρτερικά? Μα γιατί? και πληρώνουν επιπλέον? είναι τελικά πολύ πονηροί αυτοί οι Φλωρινιώτες!!!!

      Διαγραφή
  13. Σύμφωνα με τον έναν από τους δύο γιατρούς, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, υπήρξε συμπλοκή και όχι άγριος ξυλοδαρμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια η διαφορά ;Για να γινει πιο κατανοητό

      Διαγραφή
    2. Λάθος πληροφορίες ίσως σου έδωσαν...Οι απανωτές μπουνιές στο πρόσωπο στο σώμα των γιατρών και το τράβηγμα από τα μαλλιά της νοσηλευτριας και οι τραυματισμοί αποτελεί η όχι άγριο ξυλοδαρμό ;;;; Συμπλοκή είναι οι φωνές άιντε και ένα σπρώξιμο...Αυτά που έμαθα ότι έγιναν αποτελεί άγριας μορφής ξυλοδαρμό και ήδη έπρεπε να επεμβει εισαγγελέας για το τραγικό αυτό συμβάν στο ήδη ταλαιπωρημένο από τους πάντες νοσοκομείο Φλώρινας.

      Διαγραφή
    3. Οπότε ουσιαστικά το Σωματείο Εργαζομένων μας λέει ψέματα όταν δημόσια ανακοινώνει το εξής: "Πιο συγκεκριμένα συνοδοί επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και στη συνέχεια έδειραν άγρια δυο γιατρούς της χειρουργικής κλινικής που εφημέρευαν"

      Πως να τους πάρουν σοβαρά οι κάτοικοι της περιοχής;

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ 8:40, μεταφέραμε απλά τα όσα μας δήλωσε ο ιατρός, όπως μας ζήτησε να κάνουμε... Δεν ήμασταν μπροστά για να γνωρίζουμε τα ακριβή γεγονότα...

      Διαγραφή
  14. Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, συμφωνώντας απόλυτα με τις θέσεις που διατυπώνετε έχω να παρατηρήσω ότι στο τέλος κινδυνεύετε να χάσετε το δίκιο σας. Πρώτον: Περιγράψατε ένα γεγονός στο οποίο δώσατε πολιτικές διαστάσεις, αποκρίπτοντας τα μισά από τα γεγονότα. Πουθενά δεν αναφέρατε ότι το επεισόδιο το δημιούργησαν οι λεγόμενοι "νεοφώτιστοι" οι οποίοι - δυστυχώς - ουδέποτε φωτίστηκαν και δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένοι δημιουργούν παρόμοια επεισόδια. Δεύτερον: Ζητάτε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να παρέμβει. Τουλάχιστον λύστε τα χέρια της διοίκησης. Αφού οι γιατροί και η νοσηλεύτρια δεν υπέβαλαν μήνυση στους δράστες του επεισοδίου, καμία διοίκηση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τα θύματα αυτής της βιαιοπραγίας. Και κάτι άλλο: Είναι καιρός να μάθουμε να αναλαμβάνουμε και οι ίδιοι τις εθύνες μας και να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση, πάντοτε κάποιοι άλλοι να "καθαρίσουν" για λογαριασμό μας. Και κάτι τελευταίο: Τέτοια περιστατικά δεν γίνονται αποδεκτά. Όμως, γιατί γίνονται αποδεκτά κάποια άλλα πιο ακραία περιστατικά μεταξύ γιατρών και δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πώς να υποβάλουν προσωπικά μήνυση γιατροί και νοσοκόμα όταν οι "νεοφώτιστοι της εκκλησίας" έχουν επιβάλει τρομοκρατία και απειλουν του στυλ "μην σε βρώ στον δρόμο θα σε ....σω" ? Και φυσικά φοβούντε να κάνουν μήνυση ...

      Η μήνυση και οι συλλήψεις πρέπει να γίνουν ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ -ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι νεοφώτιστοι φίλε μου.Κι άλλοι έχουν προκαλέσει παρόμοια συμβάντα αλλά είναι μικρότερης κλίμακας και έντασης και περνούν απαρατήρητα ενώ οι συγκεκριμένοι κάνουν πολύ βαβούρα!

      Διαγραφή
  15. Αγαπητε-η αυτο θελεις εσυ σαν νοσοκομος-μα; να παμε σε άλλα νοσ/μεία για να αραξετε εκεί πανω; Ε! καλά σας κανουν και σας δερνουν τότε. κοιτα μη γινει επιδημια, και μετα θα ειστε σουζα Ε ΜΑ ΠΙΑ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το φαινόμενο ξυλοδαρμών φραστικών επιθέσεων και ακόμη χειρότερης μορφής επιθέσεων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στο νοσοκομείο της Φλώρινας αλλα και σε άλλα δημόσια νοσοκομεία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός άτυπου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ που είτε εμφανίζεται δια ασήμαντη αφορμή είτε καλλιεργήθηκε εδώ και χρόνια. Αυτό όμως στην Φλώρινα τείνει να γίνει εντονότερο. Για παράδειγμα παρόμοιο συμβάν ( επίθεση με μαχαίρι ) συνέβη στο Νοσ/μειο της Καστοριάς , κινητοποιήθηκε αστυνομία και εισαγγελέας και συνελήφθηκε ο δράστης. Στη περίπτωση όμως εδώ της Φλώρινας συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο ώστε να υπονομευθεί το έργο των γιατρών νοσηλευτριών λοιπόύ προσωπικου . Το θέμα προσέγγισε σωστά ο κ.Επαμεινώνδας Ελευθεριάδης
    Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής από την Θεσσαλονίκη. Η πίεση που δέχοντε στο νοσοκομείο είναι αφόρητη και όσο για την συμπεριφορά αυτό είναι αποτέλεσμα της έντονης πίεσης που δέχοντε οι γιατροί και προσωπικό αλλα και της αγωνίας του κόσμου που προσέρχεται σε αυτό . Η γενίκευση όμως αντι να δώσει λύσεις προκαλεί το αντιστρόφως αντίθετο. Μάλιστα κάποιοι "υγειή" άτομα λένε να κλείσει.Βοήθεια τους αν συμβεί κάτι τέτοιο.Αυτά όπως και το χθεσινό που βγήκε στο φώς της επικαιρότητας αναδεικνύουν σοβαρές παθογένειες του συστήματος υγείας της νοοτροπίας που έχει σχηματισθείί.
    Αν δεν μπορουν εργαζόμενοι και ιατροί να εξασφαλίσουν την ασφάλεια στο χώρο της εργασίας τους δέχοντε απειλές ύβρεις έχει τέτοια προκατάληψη ο κόσμος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταφέυγει σε βιαιότητες . Αν κάποιος είναι θιγόμενος από την συμπεριφορά ενός ιατρού η λοιπου προσωπικου δεν είναι λύση η βία αλλα η επίσημη καταγγελία , η κατάθεση αγωγής στην αστυνομία ή στο γραφείο του εισαγγελέα. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που και οι ίδιοι είναι ένοχοι τότε καταφεύγουν στην βία ακόμη και σε χώρους όπως το νοσοκομείο.΄
    Τέλος θα ήθελα να μάθω
    Καταγγέλθηκε το συμβάν στην αστυνομία η στον εισαγγελέα; Αν όχι γιατί;
    ¨όταν έφτασε η αστυνομία προβήκαν στις δέουσες συλλήψεις επ αυτοφόρω για περαιτέρω ανακριτική διαδικασία ΄;
    διοίκηση οι ιατροι οι εργαζόμενοι -έχει κάνει σχετική ΕΔΕ για την διαλέυκανση του τόσο σοβαρού συμβάντος;
    Ο η οι δράστες που επιτέθηκαν στους ιατρούς και στην νοσηλεύτρια

    Από γνωστό μου άτομο που εργάζεται στο νοσοκομείο έμαθα ότι οι δράστες της επίθεσης είναι συγκεκριμένης ομάδας πολιτών με ειδικά επιθετικη συμπεριφορά διαμένοντες στον οικισμό νεοφώτιστων Αληθεύει ότι οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί "κάνουν ότι γουστάρουν" στην Φλώρινα και ότι κανένας "δεν τολμάει " να τους προσαγάγει στο Α.Τ. και στα δικαστήρια υπο τον φόβο πράξεων αντεκδίκησης εκ μέρους των χθεσινών δραστών ;;;

    Αλίμονο εάν πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και ο καθένας από παρόμοιους εκθέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των γιατρών αλλα και των υπολοίπων που θα ευρίσκοντε τυχαία ή εργάζονται στο νοσοκομείο





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα πρέπει θα πάψετε να κλειδώνεστε μέσα στα ιατρεία, αφήνοντας τους ασθενείς να περιμένουν! Το επάγγελμα που κάνετε είναι λειτούργημα...γ'αυτό πρέπει να είστε συνεπέστατοι.Αλλιώς να παραιτηθείτε! Υπάρχουν τόσοι νέοι γιατροί με όρεξη που περιμένουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να κρυφτείς όσο χρειάζεται πίσω απο το πρόσχημα οτι η ιατρική είναι λειτούργημα και συνεπώς πρέπει ο ιατρός να ανέχεται οποιαδήποτε χυδαιότητα εις βάρος του και κάτω απο 30ωρες εφημερίες. Δεν παύει να είναι άνθρωπος και όχι ο προσωπικός δούλος οποιουδήποτε επιθυμεί να μας δείξει οτι ο πιθηκισμό αποτελεί κουλτούρα των Ελλήνων.

      Διαγραφή
  18. Ο όρκος του Ιπποκράτη δε κάνει κάποιους ιατρούς ..και υπάρχουν πολλά παραδείγματα αλλά ένας ασθενής είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Σεβασμός λοιπόν στον ανθρώπινο πόνο και συμπόνοια. Για να "αντέδρασαν" (αν) ο ασθενής και οι συνοδοί με αυτόν τον τρόπο μάλλον θα τους προκάλεσαν οι ιατροί με τη γνωστή αδιαφορία του "περίμενε!!!" και το γνωστό στυλάκι ότι απευθύνονται σε "αμόρφωτους χωριάτες Φλωρινιώτες" Τίποτα δε γίνεται τυχαία..ούτε κανείς ξυπνά ένα πρωί με τη λογική να τσακωθεί ή να δείρει ένα μάτσο γιατρούς... κοινή λογική! (πολλοί έχουμε πέσει θύματα συμπεριφορών από Γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο) Αυτά η διοίκηση δε τα βλέπει? Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει κύριοι του νοσοκομείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μη γενικεύετε περιστατικά με γιατρούς!!Επικεντρωθείτε στο συγκεκριμένο περιστατικό.Γιατροί δέχτηκαν επίθεση την ωρα που προσπαθούσαν να κάνουν απλά τη δουλειά τους. Αν λοιπόν δεν θέλετε να σας αντιμετωπίζουν, όπως υποστηρίζετε πιο πάνω, ως "αμόρφωτους χωριάτες Φλωρινιώτες" συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο η καταγωγή (από Φλώρινα είμαι). Υπάρχει και η γλώσσα και μιλάμε...δεν νομίζω να ξύπνησαν οι άνθρωποι να κάνουν τη δουλειά τους, ή στις περισσότερες περιπτώσεις να μην κοιμούνται καν λόγω εφημερειών, με σκοπό να μαλώσουν στο νοσοκομείο. Αντι να χαιρόμαστε που έχουμε γιατρούς γκρινιάζουμε μονίμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα όλοι οι νεοι γιατροί περιμένουν ουρά να έρθουν στο νοσοκομειο της Φλωρινας!Είναι βλέπετε πανεπιστημιακό και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι ''νεοφωτιστοι'' εδειραν τους γιατρους και οι πεφωτισμενοι χειροκροτουν, αφου ειναι σιγουρο οτι οι πεφωτισμενοι ειναι φιλησυχοι και για να φτασουν να δειρουν, ειχαν πολυ πολυ ισχυρο λογο... Οι γιατροι φοβουνται να κανουν μηνυση, γιατι οι πεφωτισμενοι ειναι κρατος εν κρατει. Ωραιο κρατος και ωραιοι πολιτες. Ειστε ολοι για φτυσιμο και θα πρεπε οι γιατροι να φυγουν ολοι μαζι και να σας αφησουν να ψοφησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα όπου και να στρέφεται. Τα προβλήματα ενός πάσχοντος δημοσίου ιδρύματος δεν μπορούν να λυθούν με ακρότητες αλλά με πολιτισμένο διάλογο μεταξύ του κεντρικού κράτους και της δοιήκησης. Ασφαλώς κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί έχουν συμπεριφορά μη πρέπουσα και η απάντηση των πολιτών πρέπει να είναι να αποδώσουν την κατηγορία τους στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και όχι με βία. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι ειδικά στα νοσοκομεία που δουλεύουν υπο αντίξοες συνθήκες σε 30ωρες βάρδιες. Ας δείξουμε και λιγο κατανόηση πριν κρύψουμε τις παράλογες καμια φορά απαιτήσεις μας πίσω απο το πρόσχημα οτι η ιατρική είναι λειτουργημα και άρα πρέπει ο γιατρός να είναι ρομπότ και οχι άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι τρομερό να υπάρχουν "άνθρωποι" που να υποστηρίζουν τέτοιες πράξεις επειδή οι νοσοκόμες και οι γιατροί είναι αγενείς,τεμπέληδες κλπ...Ακόμα και καταδικασμένοι κακοποιοί να ήταν δεν θα επιτρεπόταν η χειροδικία.Οι πολίτες αυτής της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ηθικής κατάπτωσης που πραγματικά είναι αδύνατο να τους θεωρήσω ανθρώπους.Πραγματικά το κείμενο του κ.Ελευθεριάδη τα λέει όλα.Μακάρι να το διαβάσουν όλοι προσεκτικά ,να ανοιξουν τα μάτια τους και να το ΜΥΑΛΟ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παρακολουθεί κανείς κάποια σχόλια και μένει άφωνος από το μέγεθος της εμπάθειας απέναντι στο πιο υψηλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της χώρας.
    Κατ'αρχάς να πω ότι δεν γνωρίζω τι πραγματικά συνέβη και ξεκίνησε η συμπλοκή, θεωρώ απλώς ως δεδομένο το άρθρο και τα όσα υποστηρίζει και με βάση αυτό αλλά κυρίως τα σχόλια θα γράψω και 'γω τις σκέψεις μου.

    Αρχικά λοιπόν, ότι και να συνέβη, ακόμη και αν προκάλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο οι γιατροί αυτό δεν δικαιολογεί μία σωματική επίθεση εναντίον τους. Αν μάλιστα δεχτούμε και την πληροφορία που μας δίνει ένας αναγνώστης πιο πάνω ότι οι δράστες ήταν ρομά, νομίζω πως μάλλον καταλαβαίνουμε ότι αυτοί ήταν που προκάλεσαν την ένταση κατά πάσα πιθανότητα...

    Τώρα, απαντώντας στους τυφλούς επικριτές των γιατρών, τους συμβουλεύω να δείχνουν λίγο αν όχι πολύ περισσότερο σεβασμό σε ανθρώπους που έχουν τέτοια ανώτατη παιδεία που οι ίδιοι ούτε είχαν και ούτε θα έχουν ποτέ(και αυτός είναι άλλωστε ο βαθύς, ουσιαστικός λόγος που κατακρίνουν ασύστολα), σε ανθρώπους που από τα 20 έως τα 65 τους, καταβάλλουν προσπάθειες υπεράνθρωπες για να μορφωθούν και να παραμένουν πάντα ενημερωμένοι μιας και η επιστήμη τους το απαιτεί με τις ραγδαίες μεταβολές της. Τέτοια τεράστια προσπάθεια και χρόνο δεν έχουν επίσης καταβάλλει και ούτε και θα καταβάλλουν ποτέ οι προαναφερόμενοι επικριτές τους και όλα αυτά σε συνθήκες πιο αντίξοες από ποτέ. Δεν είπε κανείς φυσικά ότι οι γιατροί είναι τέλειοι αλλά δεν κατανοώ γιατί έχουν κάποιοι μια τέτοια απαίτηση ούτως ή άλλως, μιας και είναι και αυτοί άνθρωποι, επιρρεπείς από τη φύση τους σε πάθη και αδυναμίες. Επίσης, δεν είπε κανείς ότι όλοι οι γιατροί έχουν περάσει όσα ανέφερα παραπάνω και είναι το ίδιο άξιοι, αλλά πάντοτε είναι νομίζω δεδομένο ότι μιλάμε για τις πλειονότητες και καλό είναι να το έχουν αυτό υπ'όψιν οι επικριτές τους που αφορμούνται μιας πιθανώς δικιάς τους άσχημης εμπειρίας και γενικεύουν κατηγορίες για έναν ολόκληρο κλάδο.

    Επιπλέον, και απαντώντας στον ανώνυμο των 6:09, που συγκρίνει τους γιατρούς με τους εκπαιδευτικούς, αν είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα, τα πιο εξαντλητικά ωράρια με τα πιο ευνοϊκά που έχει γνωρίσει ποτέ εργασιακός κλάδος στη χώρα μας, τα 15 χρόνια σπουδών και καθημερινού μόχθου με τα 5. Αδιανόητο! Φυσικά, και πάλι δεν διαφωνεί κανείς ότι υπάρχουν αξιολογότατοι εκπαιδευτικοί με μεταπτυχιακά και διαπρέψεις, αλλά συγκρίνω απλούστατα τα ελάχιστα, υποχρεωτικά χρόνια σπουδών του κάθε κλάδου και τις εργασιακές τους συνθήκες. Κατά τ'άλλα καλά τα είπες, μιας και πράγματι δεν αναγνωρίζει ουδείς βολεμένος στη χώρα αυτή τις θυσίες μιας ολόκληρης ζωής των γιατρών.

    Κλασικά παραδείγματα άκριτου κομπλεξισμού απέναντι στους γιατρούς και το έργο τους αποτελούν οι ανώνυμοι των 8:04 και 9:51. ''Τσουβαλιάζουν'' ολόκληρους κλάδους, μιλάνε για ''γνωστό στυλάκι'' γιατρών, αναγνωρίζουν ότι οι ασθενείς είναι άνθρωποι αλλά όχι και οι γιατροί, επικροτούν την επίθεση εναντίον τους καλώντας τους να ''κάτσουν σούζα'' μπροστά στη δική τους ψευτομαγκιά και ανηθικότητα.

    Με τις μεγάλες ευθύνες λοιπόν, κύριοι και κυρίες, αυτές που κουβαλάνε στους ώμους τους οι γιατροί κάθε μέρα που περνά, τη στιγμή που άλλοι ''αυστηροί'' κριτές τους εργάζονται(στην καλύτερη των περιπτώσεων) στην ασφάλεια ενός γραφείου, πρέπει να έρχεται αναπόφευκτα είτε μας αρέσει είτε όχι, και η μεγάλη αμοιβή και αναγνώριση, ηθική και υλική. Και μιας και αυτό δεν συμβαίνει μέσα στη δικιά μας κοινωνία δείξτε, τουλάχιστον, λίγο σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση σε :Ανώνυμος 18 Μαρτίου 2015 - 11:44 μ.μ.
      Πριν χαρακτηρίσεις μια γνώμη ως παράδειγμα κομπλεξισμού χρήσιμο θα ήταν να διαβάσεις καλύτερα τα προαναφερόμενα αγαπητέ ανώνυμε. Καταρχήν δε "τσουβαλίαζω" ολόκληρους κλάδους όπως ανέφερες αλλά νομίζω μιλάμε για τους γιατρούς του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !!! Συγκεκριμένα όχι γενικευμένα ...προφανώς όμως η τοποθέτηση σας ενόχλησε αγαπητε/ή ... καλό θα ήταν να μάθετε να ακούτε και απόψεις που δε συνάδουν με όσα εσείς πιστεύετε περί ιατρών και να σέβεστε τη διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης ειδικά όταν σας αναφέρουν το εξής (πολλοί έχουμε πέσει θύματα συμπεριφορών από Γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο) δίχως να χαρακτηρίζουμε κανέναν αλλά ούτε με ύφος επικρότησης για ότι συνέβει. Απλή διαπίστωση για το περιστατικό πως, όπως λέει και ο σοφός λαός, "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά". Ο μορφωμένος που έχει φάει τα χρόνια στην επιστημονική του ειδίκευση όπως μας αναφέρεις και δε δέχεται τη διαφορετικότητα μιας άποψης ???
      "Κατ'αρχάς να πω ότι δεν γνωρίζω τι πραγματικά συνέβη και ξεκίνησε η συμπλοκή.." δικά σου λόγια ανωνυμε 11:44 και έπειτα " Αν μάλιστα δεχτούμε και την πληροφορία που μας δίνει ένας αναγνώστης πιο πάνω ότι οι δράστες ήταν ρομά""" τώρα ποιος τσουβαλιάζει ποιον ???Τώρα ποιος είναι ο κομπλεξικός ?

      Διαγραφή
    2. Γράφεις στο πρώτο σου σχόλιο: ''μάλλον θα τους προκάλεσαν οι ιατροί με τη γνωστή αδιαφορία του "περίμενε!!!" και το γνωστό στυλάκι ότι απευθύνονται σε "αμόρφωτους χωριάτες Φλωρινιώτες" ''
      Αυτό δεν είναι τσουβάλιασμα; Επιπλέον, δεν ξέρω τι υπονοείς λέγοντας ότι η τοποθέτηση με ενόχλησε, αλλά πράγματι έτσι είναι. Και για να σου απαντήσω ευθέως παρόλο που εσύ μου απαντάς με υπονοούμενα, όχι δεν έχω κανέναν γνωστό στο νοσοκομείο. Με ενοχλεί απλώς επαναλαμβάνω η χολή απέναντι στους γιατρούς και στο έργο τους.

      Επιπλέον σε ενημερώνω πως κάποιες φορές πράγματι κάποιοι προβαίνουν σε αναίτιες πράξεις(βίας στη συγκεκριμένη περίπτωση). Αυτό ομολογώ ότι ούτε εγώ το κατανοώ, όμως συμβαίνει και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το δέχεσαι και το απορρίπτεις. Επαναλαμβάνω βέβαια ότι δεν ξέρω τι συνέβη και οδήγησε σε συμπλοκή αλλά το γεγονός παραμένει και πρέπει να καταδικαστεί απ'όλους: είχαμε λεκτική και σωματική επίθεση σε γιατρό.

      Σε ότι αφορά τώρα την τελευταία σου παράγραφο για τα όσα είπα για τους ρομά, αυτό δεν αποτελεί ''τσουβάλιασμα'' αλλά μάλλον μία θλιβερή διαπίστωση η οποία δυστυχώς έχει επαληθευτεί πολλάκις στο παρελθόν και άρα οι πιθανότητες και η εμπειρία μας οδηγούν σε ένα τέτοιο συμπέρασμα ως το πιθανότερο. Πως τη συμπλοκή προκάλεσαν οι ρομά χωρίς ουσιαστικό λόγο. Άλλωστε αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο Νοσοκομείο της Φλώρινας δεν γίνονται και ποιος ξέρει πόσο εξεζητημένες επεμβάσεις με κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή, ώστε μία τέτοια οργισμένη αντίδραση των συγγενών θα μπορούσαμε ίσως να τη δικαιολογήσουμε λαμβάνοντας υπ'όψιν την φορτισμένη συναισθηματική τους κατάσταση εν'όψει μιας σοβαρής χειρουργικής επέμβασης του δικού τους ανθρώπου. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια επίσκεψη ρουτίνας που για ασήμαντους λόγους οδήγησε σε επίθεση.

      Εν πάση περιπτωση, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό που έγινε οπότε ας κάνουμε ένα βήμα πίσω.
      Το μόνο όμως που μπορούμε να ζητήσουμε και είναι και το αυτονόητο είναι η ανάκριση των δραστών και των γιατρών, γιατί διάβασα και κάτι περίεργα παραπάνω που δεν μπορώ να πιστέψω ότι ισχύουν, περί... αβάτου στις κατοικίες των ρομά και υποχωρήσεις των αστυνομικών...

      Διαγραφή
  25. Δυστυχώς η έλλειψη μορφωσης είναι μεγάλη στον νόμο Φλώρινας... Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός και για τους συναδέλφους που δέχτηκαν την συγκεκριμένη επίθεση!!! Μακάρι να μην σας επηρεάσει το γεγονός στην συνέχεια του δυσκολου έργου σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας μας αποδειξει κάποιος από αυτούς που δεν είναι ευχαριστημένοι με το νοσοκομείο ότι και η δική του συμπεριφορά ήταν σωστή και ανθρώπινη.Έδωσε τη σειρά του σε πιο βαριά πάσχοντες ή σε ΑΜΕΑ;Περίμενε την σειρά του να εξεταστεί αφήνοντας το προσωπικό να κάνει σωστά διαλογή ως προς η βαρυτητα του κάθε περιστατικού;Όλοι άρρωστοι είναι εκεί πέρα,δεν πήγε κάποιος για βόλτα αλλά δεν μπορούν να περάσουν όλοι συγχρόνως.Δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες καθημερινα ανθρώπων που ανέβηκαν στο νοσοκομείο γιατί έχουν βήχα και δυσανασχετούν που θα περιμένουν το φορείο του ΕΚΑΒ,τον καρκινοπαθή,το έμφραγμα,τη δύσπνοια,τον έντονο πόνο.Στα ιδιωτικά ιατρεία των καθηγητάδων της Θεσσαλονίκης,στα ιατρεία των επιφανών γιατρών της πόλης μας,στο ιδιωτικό συμβεβλημένο εργαστήριο περιμένουν χωρίς κουβέντα,αλλά στο νοσοκομείο που έρχονται ότι ώρα να ΄ναι για ότι να΄ναι έχουν μόνο διακαιώματα.Μαλώνουν έξω από την πόρτα του παθολογικού για να πάρουν παραπεμπτικό για αίμα ή για να γράψουν φάρμακα και δυσανανασχετούν αν μπει εκτός σειράς ασθενής ΑΜΕΑ (που εξυπηρετείται πρώτα σύμφωνα με τον νόμο).Δυσανασχετούν που περιμένουν ώρες έξω από τον γιατρό αλλά όταν είναι οι ίδιοι μέσα θέλουν ευγένεια,υπομονή,να κάτσει ο γιατρός ήρεμα και για ώρα να τον ακούσει ενω οι από έξω γκρινιάζουν και χτυπούν την πόρτα (γιατρέ άντε ζαλίζομαι,γιατρέ πονάω!)όπως ακριβώς έκανε πριν λίγο αυτός που είναι τώρα μέσα.Τελειο το νοσοκομείο μας δεν είναι αλλά δεν είναι τέλεια κι αυτή η χώρα και το σύστημά της.Και πάνω απ' όλα δεν είσαι τέλειος εσύ που γκρινιάζεις και λες ότι καλά ήταν που έδειραν τους γιατρούς και την νοσηλευτρια.Ας γίνουμε χώρα αγρίων κι όταν νομίζουμε ότι κάτι είναι λάθος να δέρνουμε.Απλά πείτε μας που δουλευετε κι εσείς γιατι κι εμείς μπορεί να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή ο γιατρός/νοσηλευτής επιτελεί λειτούργημα δεν σημαίνει ότι είναι έρμαιο στις διαθεσεις του καθενός που μπαίνει στο νοσοκομείο.Επειδή είσαι ασθενής δεν σημαίνει ότι έχεις μόνο δικαιώματα,δεν έχεις το ακαταλόγιστο οπότε να μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως σου γουστάρει και μόνο να απαιτείς.Μακάρι να γινόταν να περάσετε όλοι σας από ένα ολόκληρο 24ωρο μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου,να κάνετε τις δουλειές τους ,να δείτε από μέσα πια όσα γίνονται καθημερινά και μετά τα ξαναλέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αυτουs τουs 'πολιτεs' που μονιμα δημιουργουν προβληματα και απολαμβανουν πληρη ατιμωρισια ποιοs θα τουs μαζεψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γ@@@ τσιγγάνοι, που νομίζουν ότι το νοσοκομείο είναι το τσαντίρι τους,
    Να μη πω για όλους εσάς που εμμέσως πλην σαφώς επιβραβεύετε τον ξυλοδαρμό. Αν κλείσει το νοσοκομείο και φύγουν οι γιατροί, αν δεν υπάρχει χειρούργος ούτε για να κάνει την "απλούστερη" επέμβαση και τρέχετε σε γειτονικές πόλεις, να δω τι σκ@τ@ θα λέτε. Ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα μαζί σας.
    Περαστικά στα θύματα της άνανδρης επίθεσης και μια βαθιά συγγνώμη για τα λεγόμενα όσων θρονιάζονται σε ένα πληκτρολόγιο και το παίζουν ειδήμονες παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ @@@ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ. ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ BMW ΤΖΙΠΑΚΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλεμου καλα ταλες τορα θα σου πο και το αλλο τα δανια που πιραν και χροσταν στο δημοσιο μιλαμε για τρελα λεφτα 300 500 χιλιαδες ευρο παρανομιες χορις διπλοματα κλεψιες κ α τορα δουλευουν στον δημο φλωρινας για να ξεχρεοσουν δεν υπαρχη πιο μεγαλη αδικηα δουλευουν 3 μηνες για να ξεχρεοσουν πολες χιληαδες εβρω και ολα ορεα αλλη χροσταν δανιο για το σπιτι τους και του γινετε κατασχεση η αφιγκανη χροσταν τα τρελα λεφτα και ξεχρεονουν δουλευοντας για λιγους μινες στον δημο ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΑΑ

      Διαγραφή
  31. Αναφορικά με τις καταγγελίες σας κατά συγκεκριμένων προσώπων, καλό θα είναι να γίνονται επώνυμα, καθώς είναι πολύ σοβαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν φτάνει που όλα τα έχουν δωρεάν ( μέχρι και θέσεις πλανόδιων δωρεάν δέν πληρώνουν φόρους κλπ) έχουν την εύνοια και την ανοχή όλης της κοινωνίας της Φλώρινα χτυπούν και απειλούν και εκβιάζουν..

    ΟΧΙ επειδή έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανεκτικότητας μας στην διαφορετικότητα τους αυτό δεν σημαίνει ότι θα χτυπάνε θα βρίζουν θα απειλούν και δεν θα τους πειράζει κανένας. Με το χθεσινό έχουν δεν έχουν δίκαιο ξεπέρασαν κάθε όριο. Καιρός να μάθουν να περιμένουν στην σειρά τους και να ΣΕΒΟΝΤΕ όλους τους άλλους. Η κατάσταση με τους ρομά έχει εκτροχιαστεί και ολοι σιωπούμε απο την τρομοκρατία που ασκουν ορισμένοι εξ αυτων των "νεοφώτιστων" σε όλη την Φλώρινα. .Καιρός η αχαριστία τους και η εκμετάλευση του δικαιώματος τους να τους σεβαστούμε να ΄μπεί στις σωστές διαστάσεις . Μετά το χθεσινό την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ αυτών που χειροδίκησαν σε γιατρούς που ήρθαν και εργάζοντε στην Φλώρινα την ίδια στιγμή που υπάρχει έλλειψη σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό ΗΔΗ έπρεπε να είχαν συλληφθεί με αυτόφορο και να απολογοντουσαν . Επιτέλους Τέλος με την αχαριστία των "νεοφώτιστων Φλωρίνης" γιατί εάν ήταν νεοφώτιστοι θα σέβονταν τους άλλους για τους σεβαστούνε και δεν θα χτυπούσαν όσο δίκαιο είχαν ή άδικο τους γιατρούς και μία γυναίκα που έτυχαν να βρίσκοντε στο σημείο .

    Προσωπικά δεν ξαναγοράζω οτιδήποτε πουλάνε στην λαική απο αυτούς τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΓΗΚΑΝ Η ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΦΟΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΩΦΟΤΙΣΤΟΙ... ΑΜΑ ΠΗΓΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 30 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ 39 ΠΥΡΕΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΣΗΚΕΥΤΡΙΕΣ? ΑΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ? ΑΝ ΕΜΠΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΩΡΕΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΜΠΡΟΧΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΣΟΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕΕ? ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΥΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδι πρώτα εξεταστηκε απο τον ειδικό παιδίατρο. Ο οποιος συνέστησε να το δει ο χειρουργός. Εφημερευε μονο ενας χειρουργός, ο οποιος ήταν απασχολημενος με βαρύ περιστατικο στο τμημα Και δεν ξυνόταν οπως αναφερεις. Οσο δε για τον δεύτερο χειρουργό ενω δεν εφημερευε προσήλθε για να βοηθήσει το συνάδερφο του. Προτεραιοτητα δεν έχει αυτός που έρχεται πρώτος στο νοσοκομείο αλλα η σοβαροτητα της νόσου. Αρα το τι θα εξεταστεί πρώτο και τι δεύτερο θα το κρίνει ο γιατρός. Αυτά περι κιλών, Θεσσαλονίκης και αργοσχολου δεν ισχυουν.

      Διαγραφή
  34. Όπως ο Kασιδιαρης αθωώθηκε επειδή η Κανέλλη δεν έκανε μήνυση έτσι και αυτοί θα αθωωθουνε γιατί περιμένετε άλλοι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα σας, αν φοβάστε να κάνετε τα νόμιμα περιμένετε μέχρι την επόμενη φορά που θα τις ξανά φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και αθωώθηκε ο Κασιδιάρης επειδή η Κανέλλη δεν έκανε μήνυση. Ας έκανε. Θα είχε βεβαίωση έστω ελαφρών σωματικών βλαβών όπως απαιτείται; Ο Κασιδιάρης έκανε μήνυση που αν δεν την βάλλουν τα κατεστημένα φασισταριά στο συρτάρι, ίσως καταδικαστεί η Κανέλλη.

      Διαγραφή
  35. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ. ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΛΑΜΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΛΑΜΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΦΤΟΥ ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΡΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ξεφτίλα του νεοέλληνα. Κατόπιν επεισοδίου ξυλοδαρμού να δίνει δίκιο στο θύτη και να καταγγέλλει το γιατρό. Ο ειδικευόμενος γιατρός πληρώνεται 1000 ευρώ/μήνα για το 8ωρό του. Οι εφημερίες σε πολλά νοσοκομεία παραμένουν απλήρωτες. Καλείται να αντιμετωπίσει ορδές ασθενών, λόγω της απουσίας πρωτοβάθμιας περίθαλψης και διαλογής των περιστατικών (20-30 και πλέον ασθενείς ανα βάρδια). Η εκπαίδευση του έχει μπει σε 2η μοίρα για την "εύρυθμη" εξυπηρέτηση των ασθενών. Πολλοί ειδικευόμενοι κάνουν έως και 12 εφημερίες το μήνα, με 2ήμερες ή και 3ήμερες εφημερίες (άυπνος, νηστικός, άπλυτος, κουρασμένος, επιφορτισμένος με την ευθύνη και των ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές για 3 24ωρα!). Χωρίς γιορτές, αργίες και με περιορισμένη προσωπική ζωή. Χρεωμένοι οικονομικά και ψυχικά από την προηγηθείσα 6ετή φοίτησή τους. Όλα αυτά με τη νομική δαμόκλειο σπάθη (βλέπε καταδίκη των ειδικευόμενων για το θάνατο της 16χρονης, σε δίκη παρωδία) πάνω από τα κεφάλια τους και την αγένεια των ασθενών και των συνοδών σε κάθε, μα κάθε εφημερία, που θεωρούν οτι το πρόβλημά τους είναι το σπουδαιότερο όλων, ακόμα και αν τους ενοχλεί 5 μήνες και έρχονται να το λύσουν 3 η ώρα το βράδυ... ενώ ο συνανθρωπός τους στην αναμονή είναι βαριά άρρωστος ή πεθαίνει... ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτα ειναι τα τελευταια συμπτωματα,που υποδηλωνουν το βαθμο της σηψης..Σας μετεβαλαν απο πολη σε κωμοπολη.Δεν αντιδρασατε.Τωρα απο κωμοπολη σας μεταβαλουν με γοργο ρυθμο σε χωριο..Οι αντιδρασεις και τα σχολια των περισσοτερων παραπεμπουν σε χωριατες.Αρα η μεταβολη ειναι σε πληρη εξελιξη..Αλλωστε σαν χωριο που γινατε σας αρκει ενας παπας,ενας χωροφυλακας και ενας δασκαλος..Οι υπολοιποι ειναι πολυτελεια για το επιπεδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι αγαπητέ-τη Η ΦΛΩΡΙΝΑ ούτε κωμόπολη ούτε χωριό γίναμε ούτε ζούμε εις τας υποσαχάριες περιοχές με αυτό το απάνθρωπο τρόπο΄να μας αντιμετωπίζουν .Απαιτούμε να σταματήσει ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ -ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ η ΟΜΕΡΤΑ και η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ από τον συνοικισμό "νεοφώτιστων της εκκλησίας" να λάβουν ένα οριστικό Τ ΅Ε Λ Ο Σ .Απαιτούμε να ξεκινήσει από αύριο εισαγγελική έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό των γιατρών και της νοσηλεύτριας γιατί μέχρι αυτή την στιγμή "ούτε φύλλο δεν κουνήθηκε" ούτε ένας η μία εκ των αρμοδίων δεν συγκινήθηκε για το θέμα"

      Διαγραφή
    2. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχουν φύλακες ή συνεργείο security στο συγκεκριμένο νοσοκομείο;

      Διαγραφή
    3. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχουν στην Φλώρινα εισαγγελέας, αστυνομία.διοικητής νοσοκομείου, βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, συλλόγων , εργατικό κέντρο, αντι - περιφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικό συμβούλιο ενεργοί πολίτες για να ασχοληθούν με το θέμα;

      Κι αυτό γιατί απόψε στο MEGA channel εκτός από ιατρούς και εργαζόμενους στο νοσοκομείο κανένας εξ αυτων δεν μίλησε. Γιατί;

      Στην Φλώρινα είσαστε όλοι σας τόσο υγιείς και δεν σας απασχολεί με τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο ;;;

      Διαγραφή
    4. H Mητρόπολη γιατί σιωπά;

      Διαγραφή
    5. Χμμμ..Μήπως γιατι πρεπει παντα να ελεγχει ένα πληθος "αδάμαστων"(Πόσα χρόνια πια Νεοφώτιστοι?) για τα δικα της συμφέροντα?

      Διαγραφή
  38. Εσείς που κατεφέρεστε εναντίον των τσιγγάνων καλά να πάθετε γιατί όταν ψηφίζατε δεν προσέχατε. Σήμερα οι τσιγγάνοι έχουν και δημοτικό σύμβουλο (γυναίκα μάλιστα). Τώρα ποιος τους σταματάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.