Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πυκνή χιονόπτωση στη Φλώρινα

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν πλήρως και αυτή την ώρα υπάρχει έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Φλώρινας, σε συνδυασμό με δυνατό άνεμο.
Στα ορεινά του νομού η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει από το πρωί και απαιτείται μεγάλη προσοχή σε όσους μετακινούνται οδικώς.
Η θερμοκρασία είναι μόλις στους 2 βαθμούς Κελσίου.

2 σχόλια:

  1. Πυκνή χιονόπτωση και το πετρέλαιο θέρμανσης τον ανήφορο! Μη δουν να χαλάει ο καιρός, η πρώτη τους δουλειά είναι να ανεβάσουν τις τιμές. Αλλά αμέσως θα πουν αυξήθηκε στο κουβέιτ. Από 0,86 σε 15 μέρες ξαναπήγε 1,02 και θα κλείσει τον Απρίλη στο 1,10!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καρυπιδης ο σημερινος περιφερειαρχης οταν εκανε δελτιο ειδησεων ουρλιαζε για το πετρελαιο καθε βραδυ τωρα μουγκα μην ξεχναει πως τον στηριξαμε γιατι ειχε κατεβει με ανεξαρτητο ψηφοδελτιο εγω εχω σπιτι 70τμ και με μεγαλη οικονομια μεχρι στιγμης 2.5 τ.εχω καψει τωρα θελω να βαλω αλλον ενα τονο και δεν εχω ευτιχως βοηθανε οι γονεις.Επιτελους καντε κατι το θεμα ειναι σοβαρο στη φλωρινα καιμε σχεδον 8 μηνες θερμανση με 1ευρω οπως ειναι τωρα ειναι πανακριβο δουλεουμε για να μαζεψουμε χρηματα να ζεσταθουμε το χειμωνα το πετρελαιο στο δικο μας το νομο δεν πρεπει να ξεπερναει τα 50με 60λ.επιτελους καντε κατι η αρμοδιοι καντε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.