Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αντί για μπομπονιέρες πρόσφεραν χρήματα σε σχολείο!

Οι μαθητές/τριες, ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό (Ε.Ε.Π), το ειδικό βοηθητικό προσωπικό (Ε.Β.Π) και οι γονείς κηδεμόνες, ευχαριστούν θερμά το ζεύγος: Λάζαρο Τράϊκο – Αγγελική Τσώτσου που πρόσφεραν χρηματικό ποσό στο σχολείο μας (Μονάδα Σχολικής Αγωγής Εκπαίδευσης ΣΜΕΑΕ), αντί να προσφέρουν μπομπονιέρες στο γάμο τους.
Το παραπάνω ποσό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των μαθητών/τριών στο Τμήμα Αυτόνομης Διαβίωσης – Εξυπηρέτησης του σχολείου μας.
Η ενέργεια του νιόπαντρου ζευγαριού μας συγκίνησε και μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά. Η πράξη τους αυτή είναι μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης με ουσιαστικό περιεχόμενο.
Ευχόμαστε στο νιόπαντρο ζευγάρι να ζήσουν ευτυχισμένοι, με καλούς απογόνους και να είναι πάντα τόσο κοινωνικά ευαίσθητοι.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου

5 σχόλια:

  1. ένα μεγάλο μπράβο στο ζευγάρι.. πάντα ευτυχισμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους νεόνυμφους, να ζήσουνε ευτυχισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν έχεις τέτοιους συμπολίτες είσαι περήφανος .
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα παράδειγμα προς μίμηση. Μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό,τι και να λέμε λίγο είναι!...
    Αγαπητοί Αγγελική και Λάζαρε, να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, περισσότερο απ’ ό,τι είστε αυτές τις ημέρες! Και καλούς απογόνους.
    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.