Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ασταμάτητος ο Αμύντας κέρδισε και τον Θησέα Λεχόβου

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε ο Αμύντας, που επικράτησε στο Λέχοβο του Θησέα με 20-32, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Β Εθνικής. Η ομάδα του Μάκη Κιοσέ μετρά 5 σερί νίκες και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι παίκτες του Θησέα δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκόρ, έτσι η ανάπαυλα βρήκε μπροστά τον Αμύντα με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (12-13).
Στην επανάληψη οι παίκτες του Αμύντα σοβαρεύτηκαν, βελτίωσαν αισθητά την αμυντική τους λειτουργία και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρουν ανοιχτούς χώρους στις αντεπιθέσεις, αυξάνοντας το προβάδισμα τους σε διψήφιο νούμερο στο 50λεπτό (17-28). Το τελευταίο 10λεπτο δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο, με τους προπονητές των δύο ομάδων να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.
Μάρκου με 7τέρματα και Παναγιωτίδης με 9τέρματα, ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον Θησέα και τον Αμύντα αντίστοιχα.
Ο παίκτης του Αμύντα, Γιώσκος Κων/νος, σχολίασε: «Χρειάστηκε να σπαταλήσουμε ένα ημίχρονο, προκειμένου να βρούμε τα πατήματα μας στον αγωνιστικό χώρο, στην επανάληψη ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό του αγώνα και κατακτήσαμε μια ακόμα νίκη.
Απομένουν 2 ακόμα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας (Αρίων Πτ. και Καστοριά), τα οποία θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας, ώστε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις στον όμιλο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαιτητές: Πήτας-Χουιλίδης
5λεπτα:3-1, 4-4, 6-6, 7-8, 9-10, 12-13ημχ, 13-16, 14-19, 15-23, 17-28, 18-31, 20-32.
Θησέας Λεχόβου (Π. Παπαζήσης): Σαλαγιάννης, Βαραδίνης, Ρισμάνης, Μάρκου 7, Φωλίνας 2, Ρήστας 1, Τζουμάκης 2, Ζήκος 2, Δέτσκας, Οικονόμου 2, Σιανόπουλος 1, Τσούτσας 1, Μαντλής 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 3, Πέναλτι: 1/2
Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσσές): Γκουντέβενος 3, Παναγιωτίδης 9, Παρπούλας 7, Παπαχρήστου 4, Τσαγκίδης, Τατσίδης 1 (τ/φ), Παπακωνσταντίνου, Θωμαϊδης 1, Κοσμίδης 3, Γιώσκος 1, Καλομηνίδης 1, Τόιτος (τ/φ), Κιοσές, Ζαρογιάννης 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 3, Πέναλτι: 1/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.