Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Άλλη μια νίκη για τον Αμύντα Σκοπιάς

Με νίκη συνέχισε ο Αμύντας για την 8η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΔΥΜ, επικρατώντας με άνεση στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Ατραπού με 90-75.
Η πρωτη περιοδος ξεκινησε με τις 2 ομαδες να ειναι σχετικα αστοχες και να συμβαδιζουν στο σκορ,ωστοσο στο 2ο μισο ο Αμυντας με ενα ξεσπασμα καταφερε να ξεφυγει και να κλεισει την πρωτη περιοδο μπροστα στο σκορ με 25-18.
Στον ιδιο ρυθμο και στο 2ο δεκαλεπτο η ομαδα του Διονυση Δελεγκου επεβαλε πληρως τον ρυθμο της με δυνατη αμυνα και οργανωμενες επιθεσεις δεν επετρεψε στους αντιπαλους να πλησιασουν και ανοιξε την διαφορα στο +16 για το 55-39 του ημιχρονου.
Στο 2ο ημιχρονο δεν αλλαξε η εικονα του αγωνα,με τον Αμυντα να κραταει την διαφορα σταθερα πανω απο τους 15 ποντους και τον Διονυση Δελεγκο να κανει rotation,εκλεισε την 3η περιοδο μπορστα στο σκορ με 77-59.
Στην τελευταια περιοδο δεν ηταν δυνατον να αλλαξει κατι με τον Αμυντα να εχει τον πληρη ελεγχο του αγωνα,και τον προπονητη της ομαδας να δοκιμαζει σχηματα και να ξεκουραζει τους παικτες του ενοψει των 2 εκτος εδρας αγωνων που ακολουθουν,με την κορνα της ληξης να βρισκει νικητη τον Αμυντα με 90-75 να φτανει στο 7-1 και να συνεχιζει να βρισκεται στην κορυφη της βαθμολογιας 1 αγωνιστικη πριν το τελος του πρωτου γυρου.
Επομενος αγωνας απεναντι στον ΠΑΟ Κοζανης εκτος εδρας.

Αμυντας Σκοπιας (Δ.Δελεγκος): Σιδηροπουλος 22.Τσιγλης 14.Ζεγας 13, Παπαχρηστος 11, Πινοπουλος 9, Βοζινιδης 8, Μπιδικουδης 4, Aδαμου 5, Φωστηροπουλος 2. Δημητριου 2, Τσουμιτας,Θεοφανιδης.

Η ομαδα του Αμυντα αφιερωσε την νικη στο αθλητη της ομαδας Σακη Τσωτσκο που ξεκινησε απο Δευτερα την στρατιωτικη του θητεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.