Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ήττα στο φινάλε για τη Θύελλα Φιλώτα

Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά το ματς για την Θύελλα Φιλώτα αλλά ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου κατάφερε να κάνει την ανατροπή παίρνοντας την εντός έδρας νίκη στο φινάλε.
Το σκορ λοιπόν άνοιξε μόλις στο 3’ με τον Γετίμη να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Ζηνόβιος, με τον διαιτητή να δίνει αρχικά φάουλ και τον επόπτη να του υποδεικνύει πως η παράβαση έγινε στην περιοχή. Στο 30’ λοιπόν ο Γραικός πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Αμπατζίδη σε φάουλ του Αποστολά κι έφερε το ματς στα ίσια. Τέλος, στο 85’ ο Στεφανίδης εκτέλεσε φάουλ από 35 μέτρα και νικώντας τον Αμπατζίδη διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Ορφανός): Τεντώνης, Γραικός, Γκέλινος, Μιλκούδης, Αποστολάς (89’ Λουϊζίδης Χ.), Καρασίμος, Μήτσικας (66’ Χουζούρας), Δημητρακόπουλος, Γαλάνης, Πεχλιβάνης (46’ Στεφανίδης), Πτηνόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Κιοσκερίδης (57’ Ανδρεάδης), Μπάμπαρης, Γετίμης, Μισαηλίδης (46’ Κλάζογλου), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (64’ Βλατίκας), Ζηνόβιος, Κόλα, Χαραλαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.