Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης

Σήμερα 3/3/15 έφυγε από την ζωή ο σύντροφος μας Τάσος Τσαούσογλου χάνοντας την μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες για τη ζωή του.
Από τα μαθητικά του χρόνια έδωσε το παρόν στους δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες στρατευμένος στις τάξεις της αριστεράς, παλεύοντας με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για τις ιδέες του.
Μαθητής εντάσσεται στις γραμμές της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, περνά στη B' Πανελλαδική και δραστηριοποιείται στο φοιτητικό κίνημα με το μπλοκ των δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς που έδωσε τις μάχες ενάντια στην εκπαιδευτική "μεταρρύθμιση" και τον ν. 815 καταργώντας τον στην πράξη.
Δραστήριο μέλος του κινήματος για τα δικαιώματα των φαντάρων τιμωρείται με πολύμηνες φυλακίσεις και δυσμενείς μεταθέσεις στο στρατό.
Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ διατέλεσε μέλος της ΚΕ και επί σειρά ετών Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Φλώρινας, ενώ υπήρξε μέχρι σήμερα μέλος της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας.
Ο σύντροφος Τάσος αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό αλλά και μία βαριά παρακαταθήκη για όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να δίνουμε δίνουμε τις πολιτικές και κοινωνικές μάχες με προοπτική τον σοσιαλισμό.
Στην οικογένεια του εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και είμαστε κοντά της αυτές τις δύσκολες ώρες.
Καλό σου ταξίδι Σύντροφε.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.