Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σύλληψη δύο ατόμων στη Φλώρινα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Το βράδυ της Κυριακής στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 28χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ακολούθως για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός για πώληση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 28χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον 21χρονο έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

3 σχόλια:

  1. Εχουμε και λεμε..Ενας 21χρονος εδωσε σε εναν 28χρονο μικροποσοτητα κανναβης(για να αναφερεται ως μικροποσοτητα και οχι το βαρος,πιθανον θα μιλαμε για αμελητεα ποσοτητα).Κατοπιν,οι (υπεραριθμοι)σεριφηδες της πολεως,για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους,συνελαβαν τους 2 νεους,ως εγκληματιες.Αυτα γινονται μονο στη Φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ στις άλλες Πόλεις όπου και να πας βλέπεις τον κόσμο με έναν μπάφο στο χέρι και οι (λιγοστοί) σεριφηδες της Πόλεως που δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους, τους λένε στην υγειά τους.

      Διαγραφή
  2. ΕΥΓΕ στην αστυνομοκρατουμενη πολη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.