Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας για το περιστατικό στο νοσοκομείο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φλώρινας συμπαραστέκεται στη στάση διαμαρτυρίας των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας για την επίθεση και την άσκηση σωματικής βίας στον ιατρό της χειρουργικής κλινικής κ. Δημάκη.
Είναι λυπηρό και αδιανόητο να επιτίθενται και ν΄ ασκούν σωματική βία συνάνθρωποι προς ιατρούς οι οποίοι προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες κάτω από αντίξοες και κακώς αμοιβόμενες συνθήκες

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

15 σχόλια:

  1. Ο κ. Δημάκης, είναι εξαιρετικός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Όσοι λένε το αντίθετο, σίγουρα δεν τον έχουν γνωρίσει ούτε καν σαν γιατρό. Η πόλη μας είναι τυχερή που βρίσκεται στο νοσοκομείο μας.
    Με το σχόλιό μου δεν απαξιώνω κανένα γιατρό, απλά γνώρισα το "νυστέρι" του κ. Δημάκη και γι΄ αυτό ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Απ΄ όσους γνωρίζω που έχουμε χειρουργηθεί από αυτόν, είμαστε οργισμένοι και απογοητευμένοι από την αντίδραση μερίδας των συμπολιτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ στην δουλειά μου σερβιτόρος έχω αντιμετωπίσει Τον κόσμο να μιλάει περίεργα έκανα την δουλειά μου, έχω ανεχτεί πολλά δλδ αν με έδερνε κάποιος θα έλεγα στάση εργασίας όλο το προσωπικό; Δεν θα σερβίρουμε αύριο σε κανεναν, τι μου φταίνε οι καλοί πελάτες οι πελάτες που έχουν την ανάγκη να πιουν ένα ρόφημα, θα καλούσα την αστυνομία και θα έκανα μήνυση. Εκτός αν κάνουμε στάση εργασίας και Έτσι θα αλλάξουν οι τρόποι του καθενός μακάρι να γινοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με την νοοτροπία πολλών στην Φλώρινα και την ίδια "λογική του να κλείσει το νοσοκομείο" επειδή κάποιος δεν με εξυπηρέτησε η δεν τον "χωνεύω" αν δεν μου σερβίρει η δεν με εξυπηρετήσει σε πέντε λεπτα ο ιδιώτης γιατρός ο καταστηματάρχης ο έμπορος ο καταστηματάρχης κλπ το΄ν αρχίζω στις μπουνιές τον σέρνω από τα μαλλιά τον εξευτελίζω σε άλλους πελάτες του τα κάνω όλα λίμπα στο γραφείο στο μαγαζί . και λοιπά που διαδραματήσθηκαν στο νοσοκομείο προχθές και άλλα πολλά δυσάρεστα που δεν βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας. Αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν καθημερινά στο νοσοκομείο και συγχαρητήρια στον Ιατρικό σύλλογο για την συμπαράσταση τους. Μακάρι να βλέπαμε την ίδια ευαισθησία και από άλλους συλλόγους , αιρετές ή προβεβλημένες προσωπικότητες της Φλώρινας. Σας ευχαριστούμε μα δυστυχώς η κακή νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα τα τελευταία χρόνια από σκοτεινούς κύκλους της Φλώρινας έχουμε οδηγηθεί στην κατάντια ο κάθε ένας να έρχεται στο νοσοκομείο και να αντιμετωπίζει το ιατρικό νοσηλευτικό λοιπό προσωπικό ως ..δουλικό προσωπικό και παραδουλέυτριες τους. Δυστυχώς η μικρή κοινωνία μας στιγματίζεται από όλα αυτά και εάν ως κοινωνία δεν ΄στηριχθεί έμπρακτα το νοσοκομείο παρόμοια κρούσματα ξυλοδαρμών και αθλίων καταστάσεων θα αναπαράγεται στην Φλώρινα.

      Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ;ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεμιτή και επιβεβλημένη η συμπαράσταση του Ιατρικού συλλόγου προς τους συναδέλφους γιατρούς που δέχθηκαν την επίθεση των "νεοφωτίστων"(;), αλλά ακατανόητη η ατολμία τους να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις - όπως αρμόζει - στο θέμα με την κατάθεση κάποιας μήνυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τη στάση εργασίας σε ποιον εκδηλώνουν τη διαμαρτυρία τους; σε αυτούς που τους χτύπησαν; Οι άλλοι ασθενείς σε τι φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ , ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΘΥΕΛΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ.
      ΚΑΤΑΆΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΤΡΟΊΚΑΣ 680 € !

      Διαγραφή
  7. Τις γιορτές των Χριστουγέννων χρειάσθηκε να νοσηλευθεί η μητέρα μου στη χειρουργική κλινική Φλώρινας.Εκεί γνώρισα τον ιατρό της χειρουργικής κλινικής κ. Δημάκη. Έμεινα έκπληκτος με το ήθος και τον επαγγελματισμό του κυρίου Δημάκη.Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στο χώρο της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα γιατροί που τιμούν τον όρκο τους στον Ιπποκράτη. Λυπάμαι πάρα πολύ για το γεγονός αυτο, είμαι οργισμένος και απογοητευμένος από την αντίδραση των" συμπολιτών " μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αλλη μια φορα με σημαδευουν τα γεγονοτα που γινονται στην πολη μας.Με πικρια διαπιστωνω πως οποιος καλος γιατρος περασε απο το νοσοκομειο δεν στεριωσε.Ο Κ' Δημακης ειναι ενας εξαιρετικος επιστημων και ενας εξαιρετικος ανθρωπος.Ειχα την τυχη να τον γνωρισω και ξερω προσωπικα πως συμπεριφερεται στο χωρο της εργασιας του και στους ασθενεις του.Ντρεπομαι σαν Φλωρινιωτισα και το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι να ζητησω μια συγγνωμη εκ μερος καποιων.

    ΕΛΕΝΗ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ . Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

      Διαγραφή
  9. ενας εξαιρετος γιατρος αλλα πανω απο ολα ανθρωπος που σεβεται και τιμα τον ορκο που εχει δωσει ειναι κριμα για το νοσοκομειο να χασει εναν ακομα γιατρο που κοιτα δωσει στον ασθενη οτι καλυτερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά από όλα όσα σηνέβησαν στο νοσοκομείο και μάλιστα όταν κλήθηκε και η αστυνομία , ο εισαγγελέας δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να επεμβεί; Οι γιατροί θα πρέπει από δω και πέρα να είναι δουλικοί στους πάντες και ας πληρώνονται μάλιστα και με χαμηλούς μισθούς; Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.