Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Όλοι γύρισαν με μετάλλιο

Τα κατάφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Στάθη Γεροσίδερη και ανέβηκαν στο Βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Γυναικών το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.
Τόσο η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως Νέων με τους Δούδο Δημήτρη, Κίζο Χρήστο, Χρυσικό Μιχάλη και Παπαχαρίση Θεόδωρο με την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο όσο και η ομάδα των κοριτσιών με την Μαρία Παπαδοπούλου, Γεροσίδερη Νέλη, Νικολαίδου Παναγιώτα και Απιδοπούλου Αντωνία με την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κράτησαν την σημαία του Ο.ΞΙ.Φ. ψηλά.
Στα highlights του Πρωταθλήματος η πρωτοεμφανιζόμενη με τα χρώματα του Ο.ΞΙ.Φ. η Μαρία Παπαδοπούλου, ομογενής από την Γερμανία. Welcome Maria!
Πολύ ικανοποιητική η παρουσία των αθλητών μας στο Διεθνές Κύπελλο Satellite της Σόφιας, Βουλγαρία. Σε σύνολο 79 αθλητών από 26 χώρες ο Νίκος Τσώκας κατέλαβε την 24η θέση, ο Στέργιος Τσώκας την 49η (έχασε την πρόκριση στους 32 από τον Κυπελλούχο Jimenez από την Βενεζουέλα), ο Σωτήρης Σωτήρας την 52η και ο Κώστας Γιαννάκη την 63η.



Στα highlights των Αγώνων η Νίκη του Νικόλα επί του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Limardo Ruben Dario Gascon (VEN) στον προκριματικό όμιλο με 5-4 αν και έχανε 2-4.
Η συνέχεια το επόμενο Σ/Κ με την 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στο Ξίφος Μονομαχίας στα Χανιά όπου ο Ο.ΞΙ.Φ. θα ταξιδέψει με 12 μελή αποστολή.

Από το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.