Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Θ. Καρυπίδης: «Αδικημένη η Φλώρινα εδώ και πολλά χρόνια»

«Η Φλώρινα είναι αδικημένη εδώ και πολλά χρόνια» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης.
Ο κ. Καρυπίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα του οδικού δικτύου και των κάθετων αξόνων, στα θέματα της ενέργειας και σε άλλα θέματα τρέχουσας επικαιρότητας που απασχολούν της Π.Ε. Φλώρινας.
Στη συνέντευξη μίλησαν ακόμη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Κωτσίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Σόκουτης και ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.


3 σχόλια:

  1. Τα προβλήματα της Φλώρινας λύσεις χρειάζονται όχι παχιά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε όχι και΄....αδικημένη η Φλώρινα, μην "τρελαθούμε". Επι ΛΙΑΝΗ χτίστηκαν γήπεδα, ανοιξε ο ΑΗΣ στην Μελίτη, διορίστηκε κόσμος και κοσμάκης , καθιερώθηκαν τα Πρέσπεια,τα συγγενολόγια , οι συγχωριανοί σε διάφορα πόστα ...Αδικημένη η Φλώρινα είναι από ανθρώπους που έφαγαν ήπιαν γλέντησαν και κατέχουν ακόμη πόστα εξουσίας ;;;; Φυσικά αφού τελείωσε το...φαγοπότι νιώθουν αδικημένοι και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών μοστράρουν στους αδικημένους;;; ¨Οσο η Φλώρινα είχε ισχυρούς αντιπροσώπους έφαγε ψωμί όσο αυτοί μόλις πήραν είδηση ότι τέλειωνε η περίοδος δικαίωσης τους γίναν σήμερα και αδικημένοι...Ας μιλήσουν εκείνοι και οι επόμενοι που δεν ήταν της μεγάλης Παρέας που ούτε ωφεληθήκαμε ούτε κερδίσαμε αλλά απεναντίας χάσαμε την όποια αξία άρμοζε η Φλώρινα. Με ανθρώπους των ΜΜΕ και όλους τους ωφελημένους του διαλυμένου πασόκ και της νδ δεν περιμένουμε απολύτως καμία δικαίωση και ανάπτυξη της Φλώρινας. Το μόνο που τους ένοιαζε και τους νοιάζει είναι η εξυπηρέτηση της μεγάλης Παρεούλας που μετακόμισε προσφάτως στον σύριζα για την διαιώνιση κατάληψης θέσεων εξουσίας και ελέγχου...¨Αργά η γρήγορα θα έρθει και η ώρα και γι αυτούς ...Ποτέ δεν είναι αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε παιδιά αφήστε τις εμφανίσεις σε κάθε εκδήλωση και αρχίστε να προσφέρεται η τουλάχιστον προσπαθείστε .Ενας χρόνος σχεδον κοντεύει και το μόνο που βλέπουμε ειναι επισκεψεις λόγω εορτών και συγχαρητήρια,έργο ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.